Railakasta mittumaaria!

Kommentit (7)

Hessutyttö

Sama täällä,varasin jo joulukuussa risteilyn Tukholmaan parvekkeellisessa hytissä,että tulisi erilainen juhannus.
Säiden puolesta parempi valinta on todellakin muualla kuin telttailemassa tai mökkeilemässä.
Kivaa jussia kaikille!

Tessa

JUhannus Helsingissä on kyllä kiva kokemus, olen jo useamman juhannuksen viettänyt täällä. Kiva kulkea kaupungilla ja kävellä ympäriinsä kun ei ole paljon porukkaa. Rentouttavaa aikaa kaikille. Nautitaan pidemästä viikonlopusta.

-puhvi-

Täytyy yhtyä edelliseen! Vaikka itse vietin ihanan mökkijuhannuksen niin myös kaupungissa (itselläni helsingissä) saa aikaan mahtavan rantoutuneen ja leppoisan juhannusfiiliksen!

Anna

Suosittelen lämpimäsi Linnanmäkeä kaupunkijuhannuksen viettoon! Laitteisiin ei tarvinnut jonottaa eikä porukkaa ollut missään jonoksi asti. Tunnelmaa oli silti sitäkin enemmän, jopa juhannustansseja tanssittiin.

Heini

Hei, itsekin vietin juhannuksen Lintsillä! En tosin ostanut ranneketta, mutta jonoja ei "aikuisten" laitteisiin ollut lähes yhtään! Ehkä siis joku juhannus voisi harkita rannekkeen ostamistakin...

Helsinki on mahtava juhannuksena, aivan kuin autiokaupunki! Ikkunaakin pystyi pitämään auki koko yön keskustassa, eikä autojen äänet häirinneet. Ihmeellistä.

Jonna

Oma Juhannus meni perinteisesti mökillä, mutta ensi vuonna voisi kokeilla jotain uutta. Lintsillä tulee vierailtua lähes joka kesä. Miksei siis ensi vuonna suuntaisi sinne jo Juhannuksen aikaan :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat