Ei näin naiset

Kommentit (6)

maalaistyttö

Se on kyllä tosiaan omituista, mitenkä joillain se flirtti tulee ihan itsekseen, vaikka tilanne olisi täysin yllättäväkin. Joillain ei edes suunnitelmien, mielen rauhoittamisen tai rohkaisuryyppyjenkään jälkeen tule sanoja suusta..

Muuten lenkkipolku on kyllä yllättävän hyvä tapa saada uusia tuttavuuksia tai pitää vanhoista tuttavuuksista kiinni, ja tutustua lisää. Muunmuassa siskoni oli ystävä erään nuorenmiehen kanssa pitkään, lenkkeili ja tutustui häneen. Suhde läheni lähenemistään ja onhan ne ehtinyt nyt naimisiinkin jo :)

Jonna

Tämä juttu nauratti :D On varmasti tuttua monelle naiselle, myös allekirjoittanut tunnustaa. Jälkikäteen on niin helppo suunnitella mitä olisi voinut sanoa ja tehdä.

Tällaisia omakohtaisia sattumuksia olisi kivempi lukea enemmäkin. Lisäksi noita juttuja lehden tekemisestä ja julkkishaastatteluita lisää.

-puhvi-

Voi raukkaa! vähän turhankin tuttu tunne :( Mutta hyvä asenne; ensikerralla messiin lähtee puhelinnumero eikä nöyryytetty itsetuntu! Endottomasti paras kirjoitus :) Jonnan sanoin; enemmän näitä, omakohtaiset jutut ovat niitä parhaimpia!

Maija

Juuri eilen vaihdoin lenkkipolulla pikaisen katseen vastaantulevan miehen kansa lenkkeillässäni kotia kohti:) Siihen se sitten kuitenkin jäi..

Akryylikynnet

Käsi ylös, kuinka moni on kohdannut lenkkipolulla silmää miellyttävän vastakkaisen sukupuolen edustajan ja piristynyt jo pelkästä nanosekunnin katsekontaktista?

Minä minä :) Hassu juttu :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat