Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
Eilen 21:41

moikka
mua häiritsee ihan sikana onko naisen pakko tehdä miehelle fritsua? ja missä tilanteessa sen voisi tehdä?
poikaystäväni imee kaulaani aika usein mutta ei jätä selvää fritsun jälkeä.

Vierailija
9.10.

Moikka. Tää taitaa olla eka keskustelu 251 kurssijuhlasta ja haluisin oikeestaa kysellä millasia mekkoja avecit on pistämässä, mites hiukset, mistä päin tuutte ymsymsyms. Aikasemmin oon nähny et on tehty fb ryhmiä keskustelun helpottamiseks, esimerkiksi viimeks oli RUK 250 daamit ryhmä.

Vierailija
14.6.2006

aattelin tässä kysästä että onko samanlaista kellään muulla kun seksin jälkeen alkaa särkeä jalkoja ja selkää aina iha hirveesti. ei siis heti seksin jälkeen vaan yleensä muutaman tunnin päästä. sit se kestää monta tuntia. mikähä on vikana? vai onko ihan normaalia.. :shock:

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
2.6.2011

Tuli tälläinen mieleen kun juteltiin tänään tästä tyttöporukan kanssa.

Sopiiko miehelle korvakoru? Molempiin korviin vai vain toiseen? Onko väliä kumpaan korvaan? Oikeassa korvassa = homo? Minkä tyylisille jätkille korvakoru teidän mielestä sopii? :-))

Vierailija
10.5.

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. ripsienpidennys ja hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
To 23:29

Miten olette jatkaneet elämäänne? Oletteko löytäneet uuden parisuhteen ja kuinka kauan siinä meni? Olitteko yksin eli jonkin aikaa ilman parisuhdetta ennen uutta poikaystäväänne? Ja onko pettämiseksi tuleminen miten vaikuttantu parisuhteeseenne tai luottamuksen luomiseen?

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Vierailija
26.5.2013

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
24.10.2010

Olen aika huono ostamaan lahjoja, etenkin poikaystävälleni, joten nyt aloitan miettimisen ajoissa :D Millaisia lahjoja te olette ajatelleet ostaa tai olette joskus ostaneet?

Vierailija
14.10.2015

Seurustelen ihanan poikaystävän kanssa mutta poikaystävän ig ahdistaa. Tai tarkemmin se ketä hän siellä seuraa. Hän seuraa monia hyvännäköisiä naisia ja entisiä säätöjään ja viimeisintä exääkin, jonka kanssa seurusteli n 2 vuotta. Tämä ahdistaa ihan hirveästi.

Vierailija
To 03:45

Oon kännissä ja ähh tuntuu et kuolenn oli pakko kertoo ja kaduttaa jo nyt... Laitoinn snäpissä ja ei oo avannu no ehkä ku kello on. 3.44 yöllä mut vedin kännit mun kaverille ja tulin kotii kertokaa mitä teen kun tuntuu et kuolen oikeesti???!!

18.7.2014

Eli haluaisin kasvattaa hiuksiani, ne kyllä kasvavat sen 1cm suunnilleen kuukaudessa ja ovat todella paksut.. mutta haluaisin kuitenkin vielä nopeammin :) Onko kukaa kokeillu niitä biotiini juttuja hevosille, ja missä myydään Fast shampoota tietääkö kukaan?

Vierailija
24.1.2012

Löytyykö ketään jolla olisi kokemusta affiliate markkinoinnista (siis ihan oikeaa käytännön kokemusta, jos on niin osaatko sanoa mitkä ovat hyvät/huonot puolet)? Kiinnostaisi tietää voiko sillä oikeasti tienata vai onko huuhaata.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 499011
  • Viestiketjuja yhteensä 22173
  • Käyttäjiä yhteensä: 6923
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1219