Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
4.6.

Olen nainen joka on aloittamassa seksisuhteen jätkän kanssa. Saan kuukaudessa tietyn summan rahaa ja jätkä saa täydet käyttöoikeudet muhun. Olemme sopineet säännöistä esimerkiksi minun pitää kysyä lupa etukäteen jos haluan panna jonkun toisen kanssa. hän haluaa että kutsun häntä herra tai daddy.

Vierailija
Su 22:31

Tarvitsisin apua. Olen 16-vuotias tyttö ja minulla oli kaveri jonka kanssa tutustuimme netissä ja näinkin häntä, hän oli siis poika. Näimme 2kertaa ja toinen päättyi suutelemiseen ja hän oli ja on edelleen 4-5v vanhempi.

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
29.4.2011

[Tiivistettynä siis: olen menettämässä upean kumppanini, jonka kanssa tuli asuttua puoli vuotta ja oltua yhdessä kaksi. Kumppani on masentunut (minun arvioni) ja viikko sitten, kun hän vihdoin haki apua, hänelle diagnosoitiin tunne-elämän häiriö.

Vierailija
Su 12:26

Onko täällä ketään jolla eksä olisi saanut omat tunteet sekaisin niin että rupeat harkitsemaankin yhteenpaluuta? Mitä hän on tällöin tehnyt? Itselläni on tilanne, jossa hän sanoo olevansa muuttunut ja asioiden muuttuneen.

Vierailija
18.8.2016

Onko kukaan kokeillut tuota Perle Bleue -tuotetta jonka pitäisi hävittää rypyt ym. ja tehdä 15 vuotta nuoremmaksi? Vaikuttaa epäilyttävältä ja kun hinta on 109 euroa ei uskalla kokeilla noin vain.

Vierailija
5.11.2008

hei! minulla on ollut oikealla alavatsakipuja pari päivää jo.. ja näitä samanlaisia kipuja oli pari vuotta sitten (kun en syönyt pillereitä) nyt olen lopettanut pillerit ja taas nämä alkoivat... gynellä olen käynyt kaikki ok. en keksi enään mitään.. mitä ihmettä nämä voi olla?

Vierailija
11.5.

Laittakaa vaik sähköpostii alle jos ootte vailla uusii frendei, helsinki ja muu pks käy myös. Iällä ei niin välii mut ois kiva jos ainaki täysikänen oisit, ite oon 25.

Vierailija
La 01:50

Moikka, tarvisin nyt mahdollisesti ulkopuolisten mielipiteitä tähän mun, koska mulla alkaa olla omat ajatukset niin solmussa.

Vierailija
6.3.2012

Antakaas neuvoja suihinotosta, varsinkin sellaisille jotka eivät ole ikinä ottaneet suihin keneltäkään jätkältä. Ja muutenkin......

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 499854
  • Viestiketjuja yhteensä 22013
  • Käyttäjiä yhteensä: 6848
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1160