Oletko sinä Zadig & Voltaire -asennemimmi?

Onko joku joskus pitänyt ammatinvalintaasi tai harrastustasi erikoisena? Hyvä! Saatat olla etsimämme rohkea edelläkävijä, joka uskaltaa elää ilman filtteriä.

Emme missään tapauksessa hyväksy ajatusta, että tyttöjen ja naisten tulisi käyttäytyä vain tietyllä tavalla, harrastaa vain ”naisille sopivia” lajeja tai valita tietynlainen urapolku. Siksi haluamme nostaa vielä enemmän esille heitä, jotka uskaltavat elää itsensä näköistä elämää. Me naiset voimme tehdä mitä tahansa, mitä kohti sydän meitä vie.

Zadig & Voltaire -uutuustuoksu Girls Can Do Anything juhlistaa näitä oman elämänsä supernaisia. Rohkean energisessä tuoksussa ambroxan yhdistyy vaniljaan, tonkapapuun ja appelsiinin kukkaan ja se on täynnä asennetta ja voimaa.

Cosmo etsii yhdessä Zadig & Voltairen kanssa asennemimmejä, jotka ovat tehneet omannäköisensä uravalinnan tai löytäneet intohimon persoonallisesta harrastuksesta. Haluamme kertoa tarinan rohkeista, ennakkoluulottomista oman tiensä kulkijoista. Oletko sinä se, joka näyttää, miten pienistä tytöistä kasvaa rohkeita naisia, jotka uskaltavat mitä tahansa?

Kerro meille tarinasi! Voit päästä mukaan Girls Can Do Anything -juttuun, joka julkaistaan Cosmossa myöhemmin tänä syksynä. Osallistumisaikaa on 7.10.2018 asti. Osallistumaan pääset tästä.