Goodiebox

Kuumimmat kauneusbrändit tulevat nyt Tanskasta

Tehonaamiot, yön yli vaikuttavat hoitotuotteet ja luonnollisuus trendaavat Tanskassa – testaa ainakin nämä kolme hittituotetta.

Tanskalaiset naiset päätyvät kansainvälisten muotilehtien sivuille luonnollisen huolitellun ulkonäkönsä ansiosta. Mikä on heidän salaisuutensa?

”Tanskalaiset naiset ovat tiedostavia kuluttajia ja tietävät paljon raaka-aineista. Yön yli vaikuttavat naamiot ja voiteet sekä rauhoittavat tyynysuihkeet ovat todella in juuri nyt, sillä unen merkitys kauneudelle ja hyvinvoinnille on hyvin tiedossa”, kertoo Line Vendelbo, joka vastaa tanskalaisen Goodiebox-kauneuskonseptin yhteistyökumppanuuksista.

Goodieboxin lokakuun hemmottelulaatikko piti sisällään etenkin hemmotteluun soveltuvia ihonhoitotuotteita. Marraskuussa Goodiebox koottiin Go with the Glow -teeman ympärille, ja sen tuotteet sopivat loppuvuoteen ajoittuvaan juhlakauteen. ”Ei ole yhtä oikeaa tapaa elää tasapainoista elämää, minä ainakin juhlin ystävieni kanssa aina välillä – varsinkin jos pääsen tanssilattialle”, Vendelbo sanoo ja listaa samalla kolme suosikkiaan nousevista tanskalaisbrändeistä.

Goodiebox

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Jorgobé Skincare

2010 perustettu Jorgobé Skincare lanseerasi aluksi vain yhden tuotteen, josta tuli suuri hitti. The Original Black Peel Off Mask on voittanut useita palkintoja, ja innoittanut perustajia luomaan kokonaisen tuotesarjan, joka pitää nykyään sisällään naamioita, hoitovoiteita, seerumin, käsivoiteen ja tuoksukynttilän. Pakkaukset ovat skandiminimalistisen tyylikkäitä ja tehokkaita, mutta myös edullisia. Brändi on voittanut Danish Beauty Award -gaalassa Goodiebox-palkinnon jo kaksi kertaa.

”Lempituotteeni on kaksivaikutteinen naamio, jolla voi ensin kuoria ihon ja jättää sen sitten kasvoille naamion tapaan”, kertoo Vendelbo.

2. Karmameju

Jos pidät luonnollisista tuoksuista ja aromaterapiasta, rakastut Karmamejuun. Tanskassa suureen suosioon noussut Karmameju keskittyy hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti ja tuotesarja sisältää kasvoille sekä vartalolle suunnattuja hoitotuotteita, joiden teho on kliinisesti todistettu. Valikoimissa on myös kuivaharjaukseen sopivia harjoja kasvoille ja vartalolle.

”Brändi on voittanut Danish Beauty Award -gaalassa Goodiebox-palkinnon vuonna 2019. Voiton vei pH Hero pH Solution 02 -hoitoneste, joka palauttaa ihon pH-tasapainon ja on pelastanut monta herkkäihoista kutinalta. Se on myös minun lempituotteeni”, kertoo Vendelbo.

Goodiebox

3. Comme Deux

Comme Deux on Goodieboxin luoma tuotesarja, joka on kehitetty yhdessä Goodiebox-yhteisön kanssa. Lopputulos on leikkisä, tehokas ja lompakkoystävällinen valikoima kosmetiikkaa ja meikkejä, joiden tuotekehittely ja nimeäminen on osittain tapahtunut Instagramissa. Comme Deux lanseerattiin juuri Urban Outfitters -myymälöissä ja Zalandon verkkokaupassa.

”Oma lempituotteeni on Disco Skin -kasvonaamio, joka sisältää kemiallisesti kuorivaa mantelihappoa. Kun tuotteen laittaa kasvoille, näyttää hologrammiefektin ansiosta hetkellisesti diskopallolta, mutta tulokset ovat näkyviä jo yhden käyttökerran jälkeen. Uskoisin, että tuote tullaan näkemään Goodieboxin kauneuslaatikossa vuoden 2020 aikana”, Vendelbo vinkkaa.

Mikä on Goodiebox?

  • Goodiebox on kuukausittainen hemmotteluboksi, joka sisältää viidestä seitsemään kauneudenhoitotuotetta. Boksin sisältö on aina yllätys, ja sen arvo on aina vähintään 75 €.
  • Goodiebox maksaa 24,95 € kuukaudessa, sisältäen postimaksut. Voit milloin tahansa perua tilauksesi.
  • Goodiebox tuo kauneutta ja hyvinvointia kaikille, ja tuotteet valitaan huolellisesti, jotta ne sopivat mahdollisimman monelle iästä tai hiustenväristä riippumatta.
  • Marraskuun Goodieboxin teema on Go with the Glow, johon voit tutustua tarkemmin täällä.

Löydät Goodieboxin myös somesta @GOODIEBOXFI #GOODIEBOXFI

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox