vartaloseerumit

Vartaloseerumit hoitavat kuivaa talvi-ihoa – testasimme viisi!

Vartaloseerumit ovat ihonhoidon uusin hitti.

It’S SKIN Green Tea Watery -emulsio 18,90 e. 
It’S SKIN Green Tea Watery -emulsio 18,90 e.

Vihreä virkistys: It’S SKIN Green Tea Watery -emulsio 18,90 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää ärtynyttä ihoa. Sisältää muun muassa vihreän teen, litsin, bambun ja kurkun luontaisia uutteita.

Näin se toimi: Voidetta oli helppo levittää ja se imeytyi nopeasti eikä jättänyt tahmaista tunnetta. Vihreän teen tuoksu oli sopivan mieto. Ihosta tuli pehmeä ja kosteutetun oloinen. Emulsio jätti raikkaan jälkifiiliksen ja rauhoitti sheivaamisesta ärtynyttä ihoa.

4/5

MON|SUN Saturday Skin Potion Body Oil In Gel -seerumi, 14,90 e. 
MON|SUN Saturday Skin Potion Body Oil In Gel -seerumi, 14,90 e.

Syväkosteuttaja: MON|SUN Saturday Skin Potion Body Oil In Gel -seerumi, 14,90 e.

Tätä luvattiin: Setrin, pippurin ja patsulin tuoksuinen öljymäinen seerumi kosteuttaa ihoa luonnollisen tehokkaasti korkean nikotiiniamidi- ja B5-vitamiinipitoisuuden vuoksi.

Näin se toimi: Geelimäisen tuntuinen rasva levittyi hyvin ja tuntui viileältä. Se myös kuivui nopeasti ja kosteutti syvemmin kuin tavallinen vartalovoide. Tuoksu oli miellyttävä. Pumppupullosta tuli rasvaa vähän kerrallaan ja välillä sitä oli vaikea saada ulos.

3/5

Skin Treat Instant Firming Body Serum, 11,90 e. 
Skin Treat Instant Firming Body Serum, 11,90 e.

Superisti tehoja: Skin Treat Instant Firming Body Serum, 11,90 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, taika-aineina ovat hyaluronihappo, hevoskastanja, jojobaöljy ja vihreä tee.

Näin se toimi: Kuiva iho otti seerumin ahnaasti vastaan. Iho oli käytön jälkeen kirkkaampi ja sileämpi, mikä loi illuusion kiinteämmistä pakaroista. Iso plussa siitä, että seerumi imeytyi nopeasti eikä tahmannut.

4,5 / 5

Ekopharma Hilla Hellä -vartaloseerumi, 19,80 e. 
Ekopharma Hilla Hellä -vartaloseerumi, 19,80 e.

Korppuiho kiittää: Ekopharma Hilla Hellä -vartaloseerumi, 19,80 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Sisältää aloe veraa, mustaherukkaa, kauraa, hillaa ja prebiootteja.

Näin se toimi: Jo muutaman päivän käytön jälkeen korppusääret olivat kosteutuksesta pehmeämmät. Rauhoitti ja viilensi ihoa sheivauksen jälkeen. Tuoksu toi mieleen Ice Powerin¬– kuka tykkää, kuka ei.

3,5 / 5

Bioeffect Body Intensive, 95 e. 
Bioeffect Body Intensive, 95 e.

Pehmiksen pehmeää: Bioeffect Body Intensive, 95 e.

Tätä luvattiin: Ihoa silottava hoitoseerumi, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja hoitaa valovaurioita. Sisältää soluaktivaattoreita, jotka vilkastuttavat solujen uusiutumista.

Näin se toimi: Seerumi oli miellyttävä levittää, muttei tuntunut erityisen riittoisalta. Se jätti ihon mattapintaiseksi ja pehmeäksi, mutta ei erityisen kosteutetuksi. Kätevä levittää juuri ennen pukeutumista, sillä seerumi kuivui hetkessä eikä jättänyt ihoa tahmaiseksi.

3 / 5

Lue myös:

Ohjeet helppoon DIY-vartalonkuorintaan

Täydellinen kosteusvoide, virkistävä seerumi vai hoitava hiuspohjan kuorinta? Sekoita oma kosmetiikkamix!

4 keinoa välttyä ihon pigmenttimuutoksilta

Teksti Tonja Rantanen
Kuvat Valmistajat