monitoimivoide

Monitoimivoide on käsilaukun luottotuote – testasimme 5 suosittua!

Monitoimivoide on tuote, joka pitäisi löytyä jokaisesta meikkipussukasta.

Laiskan päivän tehokosteuttaja: Weleda Skin Food -voide, 10,95 e.

Tätä luvattiin: Koko perheen perusvoide. Keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteet hoitavat kuivaa ja herkkää ihoa.

Näin se toimi: Kulttimainetta nauttiva tuote oli todella riittoisaa. Levittyvyys ja imeytyvyys oli hieman hidasta. Kosteutti ansiokkaasti kuivat kohdat ja jätti korostustuotteen tavoin käytettynä ihon super heleäksi. Lääkemäinen tuoksu, mutta ei liian häiritsevä.

3.5/5

Täsmätuote ärtyneelle iholle: Frantsila Kehäkukkavoide, 19,95 e.

Tätä luvattiin: Kevyt ja hoitava yleisvoide hellii kuivaa, herkkää ja tulehtunutta ihoa. Hoitaa auringonpolttamat ja rauhoittaa päänahan.

Näin se toimi: Imeytyi pintakuiville kasvoille niin nopeasti, että sitä teki mieli levittää heti toinen kerros. Jätti ihon pintaan hieman kiristelevän kalvon. Aamulla iho oli kuitenkin pehmeä ja kimmoisa. Kevyt koostumus epäilytti, mutta voide kosteutti tehokkaasti.

3/5

Kuivan ihon pelastaja: ATOPIK Sensitive Hoitobalmi, 24,50 e.

Tätä luvattiin: Vegaaninen, suojaava balmi kuiville ihoalueille, huulille ja kynsinauhoille. Sisältää ravitsevaa kauraöljyä, mangon siemenvoita ja E-vitamiinia. Pakattu biohajoavaan rasiaan.

Näin se toimi: Miedolle tuoksuva ja erittäin rasvainen koostumus. Kosteutti ja hoiti todella hyvin huulet, kynsinauhat ja kuivat iho-alueet, mutta oli liian paksua kasvoille laitettavaksi. Käyttö kerran päivässä riitti.

4.5/5

Tuhti turbobalmi: Ecooking Multi Balm -monitoimivoide, 26 e.

Tätä luvattiin: Ihmeidentekijä, joka auttaa vakavien iho-ongelmien hoidossa. Sisältää luonnollista mehiläisvahaa. Auttaa parantamaan halkeilleita huulia, ihosairauksia sekä lieviä palovammoja.

Näin se toimi: Tahmeaa voidetta oli hankala levittää eikä se imeytynyt ihan hetkessä ­– kasvoille jäänyt rasvakerros löytyi aamulla tyynyliinasta. Teki yön aikana ihmeitä kuiville ja haljenneille kantapäille. Sopii iho-ongelmien täsmähoitoon. Miinusta pahasta hajusta.

2.5/5

Kulttimaineensa ansainnut: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant -monitoimivoide, 41 e.

Tätä luvattiin: Klassikko lievittää ärsytystä ja kosteuttaa ihoa. Monikäyttöinen tuote sopii esimerkiksi huulille, hiusten silotukseen, kulmien muotoiluun, kynsinauhojen hoitoon ja korostustuotteeksi.

Näin se toimi: Oranssi voide tuoksui voimakkaalta ja oli hyvin rasvaista, mutta levittyi ja imeytyi hyvin. Yllätti toimimalla hiusten silottajana ja kulmageelinä. Korostukseen liian raskas. Hintansa arvoinen? Kyllä!

5/5

Hyväntuoksuinen ihmetuubi: Purple Tree Miracle Balm Coconut -monitoimivoide, 4,90 e.

Tätä luvattiin: Vegaaninen voide rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa halkeilevia huulia ja ihoa. Sitä voi levittää myös hiusten latvoihin, kulmiin ja ripsiin.

Näin se toimi: Todellinen ihmevoide hinta-laatu-suhteensa puolesta! Tymäkkää tavaraa: paksu voide kosteutti huulet ja kynsinauhat hetkessä ja toimi hätätilanteessa korostustuotteena ja kulmageelinä (huom! meikkaamattomiin kulmiin). Kuivui hieman hitaasti. Ihana kookoksen tuoksu!

4,5/5

Lue myös:

Pakkaa kosmetiikka matkalle fiksusti – yhdeksän vinkkiä

Luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko: ”Jos en halua syödä myrkkyjä, miksi haluaisin levittää niitä ihollenikaan?”

Huolestuttaako mikromuovi? – Näin kierrätät vanhat kosmetiikkatuotteesi oikein

 

Teksti Tonja Rantanen
Kuvat Valmistajat