Sujuuko glow-meikin tekeminen? Näillä vinkeillä ja luottotuotteilla onnistut varmasti

Yksi asia on varma: glow-meikki on kesän tärkein meikkitrendi. Look syntyy helposti – ja vielä ilman ylilyöntejä ja hikilookia.

1. Panosta pohjaan

Täydellinen, tervehenkisyyttä henkivä hehku lähtee hyvästä pohjasta, joten aloita glow’ta korostavalla primerilla. Jos ihosi on jo päivettynyt, primer riittää jo yksinään meikkipohjaksi. Jos haluat vain tasoittaa ihosi sävyä, levitä päälle ohut kerros sävyttävää kosteusvoidetta tai seerumia. Iho säilyy hehkuvana, kun maltat rakentaa pohjan ohuissa kerroksissa. Levitä heleyttävää meikkivoidetta ensin yksi kerros ja tarvittaessa toinen kerros alueille, joille haluat lisäpeittoa. Käytä peiteväriä maltillisesti: luonnollisen ihon ei tarvitsekaan olla täysin tasaisen värinen.

2. Suosi hohtotippoja

Hohtotipat ovat kirjaimellisesti loistava keksintö hehkun metstämiseen. Sekoita tippa tai kaksi kosteusvoiteeseen, jos haluat maksimoida hehkun, tai taputtele tippoja sormilla kasvojen korkeimpiin kohtiin. Parhaat hohtotipat ovat pelkkää hehkua ilman glitteriä: testaa siis tippavalikoima huolella ennen ostamista, jotta lopputulos on mahdollisimman luonnollinen.

3. Pidä muu meikki minimissä

Anna glow-meikin vetää ansaitusti päärooli ja täydennä look vain muutamalla kerroksella ripsaria sekä korallin tai pinkin sävyisellä huulikiillolla. Kiilto toimii tarvittaessa myös poskipunana ja luomivärinä! Taputtele väriä poskipäille ja luomille maksimoimaan kuulto. Jos kaipaat katseeseesi lisää syvyyttä, sudi luomille kuparinsävyistä, aavistuksen hohtavaa luomiväriä.

4. Freesaa kasvosuihkeella

Jos hehku uhkaa päivän aikana hiipua, suihkauta kasvoille muutaman tunnin välein kosteuttavaa kasvosuihketta. Se auttaa meikkiä pysymään paikoillaan ja kirkastaa pohjan.

5. Kokeile täysin meikitöntä glow-lookia

Heleä glow-look syntyy myös ilman meikkiä. Panosta silloin kosteutukseen. Levitä kasvoille aamuin ja illoin tehokostetuttavaa serrumia, joka tasoittaa ihoa. Erityisplussaa, jos seerumi sisältää C-vitamiinia tai hyaluronihappoa! Valitse kosteusvoiteeksi sellainen, joka sisältää pieniä hehkupartikkeleja. Ne taittavat valoa ja antavat kasvoille luonnollista lisäheleyttä. Korvaa myös korostusväri kasvoöljyllä. Taputtele öljyä ohuen ohut kerros poskipäille ja huulten amorinkaarelle.

6. Hehku lähtee vedestä

Veden juomisella on vaikutusta ihon hehkuun. Kuljeta mukanasi aina juomapulloa, jotta pysyt kärryillä siitä, kuinka paljon vettä olet oikeasti juonut päivän aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

5 parasta glow-tuotetta:

Lancome Bronze & Glow -aurinkopuuterissa on mukana heleyttävää korostusväriä. Se loihtii kasvoille mattapintaisen mutta luonnollisen heleyden. 49 e.

Lancôme Bronze & Glow -aurinkopuuterissa on mukana heleyttävä korostusväri. Se loihtii kasvoille mattapintaisen mutta luonnollisen heleyden. 49 e.

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer saa ihon hehkumaan. Huipputuote meikittömiin päiviin! 39,90 e.

Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer saa ihon hehkumaan. Huipputuote meikittömiin päiviin! 39,90 e.

L’Oréal Paris Glow Mon Amour -korostustipat sisältävät niin paljon hohdetta, että levityksen kanssa pitää varoa yliannostusta. Levitä tippoja sormenpäällä kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin. 19,90 e.

L’Oréal Paris Glow Mon Amour -korostustipat sisältävät niin paljon hohdetta, että levityksen kanssa pitää olla tarkkana. Taputtele tippoja sormenpäillä kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin, kuten nenän selkään, kulmaluulle ja amorinkaarelle. 19,90 e.

Kora Organicsin Rose Quartz Luminizer -korostusvoiteessa on jauhettua ruusukvartsia, joten lopputulos taittaa kylmään vaaleanpunaiseen. 29 e.

Kora Organicsin Rose Quartz Luminizer -korostusvoiteessa on jauhettua ruusukvartsia, joten lopputulos taittaa kylmään vaaleanpunaiseen. 29 e.

Bonair Rose Illuminator Oil Drop on maitomainen öljyseerumi, joka jättää ihon kuulaaksi ja hehkuvaksi. Se sisältää ruuunmarjaöljyä ja gardeniansiemenöljyä, jotka heleyttävät sameaa ihoa. 47,10 e.

Bonair Rose Illuminator Oil Drop on maitomainen öljyseerumi, joka jättää ihon kuulaaksi ja hehkuvaksi. Se sisältää ruusunmarjaöljyä ja gardenansiemenöljyä, jotka heleyttävät sameaa ihoa. 47,10 e.

Kuvat: Imaxtree ja valmistajat.

Lue myös:

Luonnollinen rusketus itseruskettavilla? Näillä vinkeillä onnistut (oikeasti)

Cosmon testissä: hoitovedet eli essencet

Fit.fi: Kuiva iho tarvitsee kosteutusta

Teksti SIINA LEPPÄ
Kuvat Matteo Scarpellini Ivan Lattuada