Partyt tulossa ja tukkakriisi iski? 8 tyylikkäintä kampausta kesän juhliin

Sliipattuja nutturoita, nyörityksiä ja villejä laineita. Inspiroidu julkkisten gaalalookeista ja löydä oma suosikkikampauksesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Sliipattu tiukkis

Huolella sliipatut hiukset ja tiukat, päätä pitkin vedetyt nutturat antavat tilaa asulle ja korostavat kasvoja. Ota mallia Stranger Things -sarjasta tutulta Millie Bobby Brownilta ja kiepauta hiukset kahdelle söpölle sykerölle satiininauhojen avulla. Näyttelijän tyttömäisen lookin täydensi raikas ja kuulas meikki, jonka keskiössä olivat nukkemaisen pinkit huulet. Myös laulaja-näyttelijä Zendaya suosii tiukkaa nutturatyyliä. Pikku Myy -nuttura muuttuu juhlavaksi, kun jokainen suortuva on tarkasti ojennuksessa.

2. Suorat linjat

Luonnollinen, suora ja lähes arkinen hiustyyli ei mene koskaan pois muodista. Hiukset saavat laskeutua vapaasti ja näyttää siltä kuin niille ei olisi tehty mitään. Valitse sivujakaus ja kevyesti sisäänpäin käännetyt latvat näyttelijä Emma Stonen tapaan tai keskipääjakaus Alicia Vikanderin tyyliin.

3. Tukka koreaksi

Joskus kampaus tarvitsee jotain ekstraa. Punaisella matolla on nähty viime aikoina niin koruja, nauhoja kuin nyörityksiäkin. Lady Gaga säväytti Grammy-gaalassa goottihenkeä uhkuvalla tyylillään. Laulajan platinanvaaleat hiukset olivat kahdella ranskanletillä, jotka oli nyöritetty korsetinomaisesti yhteen. Näyttelijä Margot Robbie taas oli kietonut hiuksensa huolettomalle sykerölle, jonka hän oli koristellut mustalla samettinauhalla.

4. Lainehtivat latvat

Rennot beach wave -laineet kuuluvat arkeen, tyylikkäin juhlalook syntyy nyt kiharoilla, joissa on reippaasti volyymia. Näyttelijä Jennifer Lawrencen kiharat onnistuvat näyttämään yhtä aikaa huolettomilta ja täydellisesti asetelluilta. 13 Reasons Why -sarjasta tuttu Katherine Langford puolestaan yhdisti kampauksessaan kaksi trendiä: näyttävän sivujakauksen ja koristeelliset hiuspinnit.

Kuvat: MVPhotos.

Lue myös:

Luonnollinen rusketus itseruskettavilla? Näillä vinkeillä onnistut (oikeasti)

Cosmon testissä: älyttömät kauneusniksit

Fit.fi: Näin hiukset pysyvät kuosissa pyöräilykypärän alla

Elle.fi: Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

Teksti PAULIINA SUOMALAINEN
Kuvat MVPhotos