Oletko aina käyttänyt kuivashampoota väärin? Niin mekin – mutta emme enää!

Kuinka opimme tämän vasta nyt?!

Kuka ikinä kehittikään kuivashampoon on mielestämme nero ja hänen neronleimauksensa tulee jäämään historiaan yhtenä ihmiskunnan hyödyllisimmistä keksinnöistä. Tulen keksimisellä on ehkä isossa mittakaavassa ollut hieman enemmän merkitystä ihmiskunnan kehityksen kannalta, mutta kiireisen, modernin naisen arjessa kuivashampoo näyttelee vähintäänkin yhtä isoa roolia. Ihmetuote saa likaisimmankin tukan tuntumaan jotakuinkin puhtaalta (tai edes siedettävältä) yhden päivän ajaksi. Shwifffff! Ja tadaa, tukka kunnossa!

Seuraava paljastus voi järkyttää heikkohermoisimpia, joten varautukaa henkisesti. Mitä jos kertoisimme, että olet aina käyttänyt kuivashampoota väärin? Mitä jos kertoisimme, että pienen pienellä muutoksella rutiineihisi saat kuivashampoostasi vieläkin enemmän paukkuja irti ja hiuksesi näyttävät TÄYDELLISILTÄ heti aamulla herättyäsi?

Kuivashampoon idea on meille tuttu: tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen ja se imee itseensä öljyisyyttä, poistaa epämiellyttäviä hajuja ja antaa tukkaan freshin fiiliksen. Kuulostaa tutulta, eikö vain?

Ongelma on siinä, että useimmat meistä käyttävät kuivashampoota liian hätäisesti. Suihkautamme ihmetuotetta kutreillemme juuri ennen lähtöä, harjaamme ja juoksemme ovesta ulos. Keskipäivään mennessä hiukset tuntuvat taas likaisilta. Tämä johtuu siitä, että jos kuivista (uusi lempinimi kuivashampoolle) suihkauttaa hiuksiin ja harjaa sen heti kutrien läpi, se ei ehdi vaikuttaa juuri ollenkaan ja tulokset jäävät laihoiksi.

Järkevämpi ja oikeampi tapa käyttää kuivista on käyttää sitä ILLALLA ennen nukkumaanmenoa. Kun tehotuotetta suihkuttelee ennen lampaiden laskemista, on tökötillä hyvin aikaa tehdä taikojaan ja aamulla hiukset tuntuvat puhtaammilta. MIND. BLOWN. Kyllä, sama fiilis oli täällä, kun kuulimme!

Ei kestä kiittää!

Tässä vielä suosikkikuivashampoitamme, joihin Cosmopolitanin toimitus luottaa:

Biozell Professional Volumizing Dry Shampoo, 5,90 e.

Biozellin kuivashampoo raikastaa hiuspohjan ja tekee hiuksista muhkeat.

Batiste Dry Shampoo Original, 7,95 e.

Batisten kuivashampoon Anti-Damage Technology -koostumus vahvistaa hiusta.

Klippoteket-kuivashampoo, 5,90 e.

Klippoteketin kuivashampoo poistaa hiusten rasvaisuutta tehokkaasti ja antaa hyvän pohjan kampaukselle.

Balmain Hair Dry Shampoo, 23 e.

Hienojakoinen Balmain Hair Dry Shampoo karkottaa toisen päivän tukasta tunkkaiset tuoksut.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat imaxtree Valmistaja