Näitä ruokia ihosi rakastaa

Nämä ruoka-aineet ilahduttavat lautasella, mutta sopivat myös ihon ja hiuksien hellimiseen.

Rauhoittava hunaja

Antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava hunaja on mitä loistavin apu epäpuhtauksien nitisämiseen. Hunaja sitoo kosteutta, joten se ei kuivata ihoa näpyn ympärillä.

Puhdistava ananas

Tuore ananas sisältää proteiineja pilkkovia entsyymejä, jotka kuorivat kasvoilta kuolleet ihosolut hellävaraisesti. Leikkaa ananaksesta pala ja hiero sillä kasvojasi parin minuutin ajan. Huuhtele runsaalla vedellä. Ihosi tuntuu ananaskuorinnan jälkeen samettisen pehmeältä.

Monipuolinen kookosöljy

Kookosöljy sopii moneen tarkoitukseen. Voit käyttää sitä kylpyöljynä, meikinpoistoaineena tai kiiltoa antavana hiusnaamiona. Pieni määrä toimii myös vartalon, kasvojen, huulien ja kynsien tehokosteuttajana.

Kosteuttava luonnonjogurtti

Jogurtti toimii hyvänä pohjana kotitekoisille naamioille ja kuorinnoille, mutta sillä on myös ihoa elvyttäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia. Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettuja saksanpähkinöitä ja luo oma kotitekoinen kuorinta käsille ja jaloille. Jogurtin maitohapot pehmentävät ihoa.

Ravitseva avokado

Avokado on pakattu täyteen erilaisia tehoaineita, kuten ihoa suojaavia antioksidantteja, kollageenisynteesiä tehostavaa C-vitamiinia ja ihoa ravitsevia rasvahappoja. Maailman paras kasvonaamio syntyy yhdestä kypsästä murskatusta avokadosta. Levitä tahna kasvoillesi silmänympärysihoa välttäen, anna sen vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele vedellä. Lopputuloksena on heleä ja pehmeä iho.

Katso myös:

Tässä ovat uudet it-tennarit

7 x Kendall Jennerin parhaat salilookit

Kopioi Disney-prinsessojen kampaukset

Teksti VIRVE VÄYRYNEN