Näin hoidat vaalennettuja hiuksiasi oikein

Listasimme tuotteet, joiden avulla blondeilla on oikeasti hauskempaa – tai ainakin kauniimmat hiukset!

Tämä ei ole mikään perinteinen blonditesti, mutta: osaatko luetella jokaisen blondin tarvitsemat hiustenhoitotuotteet, joilla vaalennetut hiukset pysyvät TÄYDELLISINÄ? Sinulla on 30 sekuntia aikaa mainita viisi tuotetta! Aika…alkaa…NYT!

*tik tok tik tok*

Jaaaa AIKA!

Kuinka pärjäsit? Jos et keksinyt muita tuotteita kuin hopeashampoon, ei hätää. Tässä pieni ostoslista seuraavaa kauppareissua varten. Näillä purkeilla pidät vaaleat kutrisi eloisina ja sävyn oikeasti kylmänä!

Moroccanoil Clarifying Shampoo, 27 e.
Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Syväpuhdistava shampoo (ilman sulfaatteja!)

Syväpuhdistava shampoo on yksi blondin parhaista ystävistä. Tuote poistaa hiuksista tehokkaasti muotoilutuotteiden jämät, kloorin ja ympäristön epäpuhtaudet – suomeksi sanottuna siis välittömästi kirkkaampi sävy! Käytä syväpuhdistavaa shampoota kerran viikossa. Valitse kaupasta mieluiten shampoo, jossa ei ole sulfaatteja. Ai miksikö? Sulfaatit ovat tehokas pesuaine, mutta ne poistavat hiuksista myös luonnollisia öljyjä. Sulfaatiton shampoo pesee hiukset, mutta ei kuivata tukkaa normaalien shampoiden lailla.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo, 21 e.

2. Pomminvarma hopeashampoo

Vaalennetut ja värjätyt hiukset eivät pysy kylminä kauaa, jos niitä ei pese säännöllisesti tujulla hopeashampoolla. Pro tip: hopeashampoosta saa enemmän paukkuja irti, kun sen hieroo pumppupullolla kosteutettuun tukkaan. Suihkun alla litimäriksi kastelluista hiuksista hopeashampoo valuu latvoja pitkin lattialle, eikä ehdi vaikuttamaan hiuksissa. Jos siis mahdollista, hiero hopeashampoo mahdollisimman vähän kasteltuun tukkaan tai huolellisesti pyyhekuivattuihin hiuksiin.

Wella Invigo Cool Blonde Recharge Conditioner, 19,90 e.

3. Kosteuttava hoitoaine

Vaaleille hiuksille sopii parhaiten hoitoaine, joka samalla kosteuttaa ja hoitaa, mutta myös ylläpitää kylmää sävyä. Hoitoaine ei yksinään auta sävyn ylläpitämisessä, mutta tukee hiustenhoitorutiinia yhdessä tymäkän hopeashampoon kanssa.

Olaplex No. 3 Hair Perfector, 29,90 e.

4. Hiusnaamio

Vaalennus on hiuksille rankka prosessi – siksi kotioloissa tarvitaan järeät tuotteet ylläpitämään hiusten eloisuutta! Käydä vähintään kerran viikossa hiuksiisi rakennepaikkaavaa hiusnaamiota, joka syväkosteuttaa pahimmankin olkitukan taas pehmeäksi.

Biozell Professional Silver Dry Shampoo, 6,90 e.

5. Vaaleille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo

Tiesitkö, että kuivashampoissa on eroja? Hopeakuivashampoo taittaa kätevästi keltaisia sävyjä hiuksista ja pitää hiukset pesujen välissä puhtaan tuntuisina. Ah, mikä arjen pelastaja!

Lähde: Cosmopolitan

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Imaxtree Valmistaja