Kosteuttava kasvosuihke freesaa olon heti – testasimme 6 hypetettyä

Kosteuttava kasvosuihke on erityisesti pintakuivan ihon luottotuote.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Moniottelija: Ecooking Face Mist 29,40 e / 200 ml.

Tätä luvattiin: Raikastava vegaaninen kasvosuihke. Rauhoittaa, raikastaa ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen pienentäen samalla ihohuokosia.

Näin se toimi: Voimakkaan tuoksuista tuotetta ei saa suihkia suoraan kasvoille vaan se tulee levittää vanulapun avulla. Vaihtoehtoisesti sitä voi suihkuttaa ilmaan ja kävellä suihkepilven läpi. Olen skeptinen sekä kosteuttavia että ihohuokosia supistavia ominaisuuksia kohtaan, mutta kas, tuote lunastaa molemmat lupauksensa! Iho jää erittäin sileäksi, ja pintakuiva kerros on kadonnut yhden vanulappukäsittelyn jälkeen!

4,5/5

2. Matkalle mukaan: Lumene Valo Glow Refresh heleyttävä & kosteuttava -kasvosuihke 12,20 e / 50 ml.

Tätä luvattiin: Välittömästi virkistynyt, kauniisti hehkuva iho. Auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon välittömästi.

Näin se toimi: Testin paras tuoksu. Virkistää oloa ja tuo kasvoille heleyttä, mutta ei vaikuta kosteuttavan merkittävästi. Suihkuttuu tasaisesti koko kasvoille yhdellä painalluksella. Pienen kokonsa ansiosta erinomainen kaveri lentokoneeseen. Sopii myös suihkittavaksi meikin päälle työpäivän aikana.

3,5/5

3.Tehokas kosteuttaja: Bybi Mega Mist -kasvosuihke 32,90 e / 50 ml.

Tätä luvattiin: Kosteuttaa, raikastaa ja heleyttää. Hyaluronihappo silottaa, pehmentää ja edistää ihon kimmoisuutta. Parhaan tuloksen saamiseksi suositellaan käytettäväksi ennen seerumia.

Näin se toimi: Suihkuttuu epätasaisesti ja vaatii erillistä levittämistä. Tuote jopa vaahtoaa hieman osuessaan ihoon. Tuoksu on melko pistävä. Sitoo hyvin kosteutta, mutta on käyttömukavuuteensa ja kokoonsa nähden turhan hintava.

2,5/5

4. Hyvin hehkuu: Kora Organics Balancing Rose Mist 35 e / 100 ml.

Tätä luvattiin: Virkistävä ja kirkastava kasvovesisuihke tasapainottaa ja jäntevöittää ihoa ja pienentää ihohuokosia jättäen kasvot kirkkaiksi ja tasaisen väriseksi.

Näin se toimi: Auts, kirvelee! Kasvoille jäi kyllä hieman kristallimaista hehkua, mutta myös lievää punoitusta. Suihke levittyi hyvin, mutta ei kosteuttanut ihoa testikumppaneidensa veroisesti. Ruusuntuoksu kuitenkin miellytti.

2/5

5. Ihanaa ylellisyyttä: Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist 26 e / 100 ml.

Tätä luvattiin: Hienojakoinen kasvosuihke, jonka runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä koostumus jättää iholle virkistyneen tunteen.

Näin se toimi: Miellyttävä koostumus ja hienostunut kevyt tuoksu. Tuntui kasvoilla todella ylelliseltä, vaikka mitään välitöntä vaikutusta ei raikastuneen olon lisäksi huomannutkaan. Silti tuotetta teki koko ajan mieli suihkutella lisää. Ihana turhake!

4/5

6. Meikin viimeistelijä: MAC Prep + Prime FIx -kasvosuihke 21,90 e / 100 ml.

Tätä luvattiin: Vesimäinen suihke, joka piristää ihoa antaen sille annoksen ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja. Tuo heleyttä ja loistoa kasvoille sekä viimeistelee meikin.

Näin se toimi: Tarkoitettu käytettäväksi sekä meikin alla että päällä – ja toimii molemmissa! Tekee meikin alle kauniin hehkun, ja meikki pysyi hyvin koko päivän. Miinusta ainoastaan epätasaisesta suihkusta. Olisin kaivannut laajempaa, hienojakoista sumua.

4/5

Lue myös:

Sujuuko glow-meikin tekeminen? Näillä vinkeillä ja luotto­tuot­teilla onnistut varmasti

Cosmon testissä: Hoitovedet eli essencet

Korealainen ihonhoito kymmenessä minuutissa – poimimme tärkeimmät kohdat!

Teksti Stina Mäntyniemi Kuvat Valmistajat