Huippumallista kauneusguruksi – Miranda Kerr luottaa luonnolliseen kauneuteen ja ruusukvartsien voimaan

Haastattelimme huippumallia ja Kora Organicsin perustajaa Miranda Kerriä puhelimitse. Hän jakoi Cosmolle parhaat kauneus- ja uravinkkinsä.

H
yvinvointi tarkoitta
a
minulle

holistista kokonaisuutta, jossa sekä keho, iho että mieli ovat tasapainossa. Mottoni ”health is wealth” tarkoittaa, että terveys itsessään on elämän rikkautta.
Ihminen on kauneimmillaan silloin kun hän voi hyvin sisältäpäin. Kannan aina mukanani ruusukvartsikristalleja. Uskon niiden välittävän rauhoittavaa energiaa, joka auttaa rakastamaan itseäni ja muita.


Raskauden ja äitiyden myötä

olen pitänyt kiinni jo lapsena oppimistani terveellisistä elintavoista. Perheessämme syötiin paljon luomuruokaa, ja isovanhemmillani oli oma kasvimaa, josta kävimme poimimassa ainekset aterialle. Edelleen valitsen ruokakaupassa kaiken luomuna, ja välillä herkuttelen tummalla suklaalla ja luomujäätelöllä.


Opin perheeni naisilta

, että olennaisinta on korostaa luonnollista kauneutta ja hyviä piirteitään. Äitini meikkaa harvoin, joten en itsekään teininä lähtenyt mukaan villeihin meikkikokeiluihin. Tuotteissani on mukana noni-hedelmästä saatavaa uutetta, josta isoäidilläni oli lapsuudessani tapana tehdä teetä. Juon noni-mehua edelleen päivittäin.

Mallinuran ohella halusin opiskella ravintotieteitä New Yorkissa, sillä halusin edistää nuoruuteni oppeja ja ymmärtää lisää kehon toiminnasta. Mitä enemmän tietoisuuteni kasvoi, sitä enemmän sisälläni kasvoi tarve kehittää oma, oikeasti toimiva tuotelinja. Kaikki Kora Organicsin tuotteet on testattu minulla, ei eläimillä. Olen täysillä mukana tuotekehityksessä, enkä halua ikinä lopettaa oppimista.


Luonnonmukaisuus kosmetiikassa

on minulle tärkeää, sillä iho on kehon suurin elin ja elintärkeä vastustuskyvyn kannalta. Altistumme päivittäin valtavalle määrälle kemikaaleja ilman että voimme vaikuttaa asiaan mitenkään. Kaikki, mitä levitämme iholle, imeytyy enemmän tai vähemmän verenkiertoon, ja käyttämällä luonnonmukaista kosmetiikkaa pystyn sentään vaikuttamaan ihooni ja sitä kautta koko kehoni hyvinvointiin.


Näytän pitkän lennon jälkeen

freesiltä, sillä pesen kasvoni ennen nukkumaanmenoa, juon paljon vettä ja meditoin. Vaikka uni ei aina tulisikaan, meditaatio auttaa saavuttamaan rentoutuneen mielentilan. Meditoin vähintään kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.


Oman yrityksen perustamiseen tarvitaan

runsaasti taustatyötä, pitkää pinnaa sekä palavaa intoa siihen, mitä haluaa tehdä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuka?

Miranda Kerr, 35, on australialainen huippumalli ja KORA Organics -luonnonkosmetiikkasarjan luoja ja keulakuva. Hän on naimisissa Snapchatin perustaja Evan Spiegelin kanssa, ja parilla on yksi lapsi. Mirandalla on poika aiemmasta liitostaan näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.

Lue myös:

Luonnollinen rusketus itseruskettavilla? Näillä vinkeillä onnistut (oikeasti)

Cosmon testissä: älyttömät kauneusniksit

YleX-juontaja Alma Hätönen, 28: ”Ulkonäköä ei tarvitse ottaa vakavasti”

Teksti SIINA LEPPÄ