hoitosuihke

Hoitosuihkeet testissä – voittaja on takkutukan luottotuote!

Hoitosuihke kesyttää talven koetteleman takkutukan.

Keune Care Vital Nutrition Protein Spray -hoitosuihke, 21,90 e.
Keune Care Vital Nutrition Protein Spray -hoitosuihke, 21,90 e.

Takkutukan selvittäjä: Keune Care Vital Nutrition Protein Spray -hoitosuihke, 21,90 e.

Tätä luvattiin: Monikäyttöinen hoitosuihke sopii erityisesti kuivien ja hauraiden hiusten hoitoon. Sen avulla voi suojata hiukset sekä hiuspohjan kemiallisen käsittelyn aikana. Kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat.

Näin se toimi: Hienojakoinen suihke levittyi kätevästi laajalle alueelle ja selvitti takkutukan erinomaisesti. Se teki tukasta pehmeän ja kiiltävän, kosteutti kuivat latvat täydellisesti, ja aivan kuin se olisi huijannut kaksihaaraisetkin kadoksiin.

4.5/5

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist -kosteuttava hoitosuihke, 24,90 e.
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist -kosteuttava hoitosuihke, 24,90 e.

Hoitoa myös iholle: Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist -kosteuttava hoitosuihke, 24,90 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttaa kuivia hiuksia ja elvyttää myös kuivaa ihoa. Maitohappo ja awapuhi-inkivääri antavat tehokasta kosteutusta ja lisäävät kiiltoa. Spirulina ja plank-
tonuute tekevät hiuksista pehmeät, kosteutetut ja sileät.

Näin se toimi: Pidin miedosta tuoksusta. Antoi kuiville hiuksilleni liian vähän kosteutusta ja jätti geelimäisen pinnan. Iholle suihkutettuna kiva virkistys eikä jättänyt tahmaisuutta. Toimi paremmin kosteisiin hiuksiin käytettynä.

3/5

Evo Happy Campers -hoitosuihke, 27,90 e.

Pörröpehkon kesyttäjä: Evo Happy Campers -hoitosuihke, 27,90 e.

Tätä luvattiin: Kevyt hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka sopii kaikille hiustyypeille. Kosteuttaa, suojaa ja vähentää hiuksen pörröisyyttä sekä helpottaa muotoilua.

Näin se toimi: Kosteisiin hiuksiin suihkutettava hoitoaine teki hiukset ensin hieman limaisen tuntuisiksi, joka kuitenkin helpotti hiusten muotoilua. Kuivuttuaan tuote antoi mukavasti rakennetta pitkään tukkaan. Bonuksena kohtalaisen voimakas mutta ihana tuoksu, joka kesti seuraavaan pesuun.

4/5

Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer -hoitosuihke, 23 e.

Ihmeitä pienellä vaivalla: Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer -hoitosuihke, 23 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttava hoitosuihke antaa välitöntä, kevytrakenteista kosteutusta ja poistaa pörröisyyttä. Selvittää sekä antaa kiiltoa pantenolin ja helokkiöljyn avulla.

Näin se toimi: Pari pumppausta riitti poistamaan takut, pörröisyyden ja sähköisyyden. Tukasta ei tullut limaista, vaikka suihketta suihki runsaasti. Mieto, miellyttävä tuoksu, joka ei jäänyt tuoksupilveksi hiuksiin.

4/5

Gold Ten One -hoitosuihke, 25 e.

Öljyjen tehomix: Gold Ten One -hoitosuihke, 25 e.

Tätä luvattiin: Suihke vähentää sähköisyyttä, estää latvojen haaroittumista ja tekee hiuksista kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Sisältää argan- ja auringonkukkaöljyä sekä A- ja E-vitamiineja.

Näin se toimi: Tuoksui voimakkaalle, mutta kosteutti hiuksia tehokkaasti ja teki niistä pehmeät. Myös sähköisyys vähentyi selkeästi. Tuote toimi parhaiten kosteisiin hiuksiin suihkittuna, kuiviin laitettuna se latisti hiuksia.

3.5/5

Four Reasons Moisture Mist -hoitosuihke, 9,90 e.

Talvitukan pikakosteuttaja: Four Reasons Moisture Mist -hoitosuihke, 9,90 e.

Tätä luvattiin: Kosteuttava ja pehmentävä suihke sisältää hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa sekä hiusta suojaavaa keratiinia.

Näin se toimi: Suihke oli kuin vettä, joten en huomannut sen tekevän hiuksiani yhtään tavallista pehmeämmiksi. Siksi se sopi parhaiten taltuttamaan kuivaa ja sähköistä pipotukkaa.Hoitosuihketta oli kuitenkin kiva suihkautella hiuksiin pitkin päivää, sillä mieto tuoksu virkisti ja raikasti olemuksen.

2.5/5

Lue myös:

Kaksihaaraiset – kuinka niistä pääsee eroon tai niiltä voi välttyä?

Näin hoidat vaalennettuja hiuksiasi oikein

8 yllättävää syytä, miksi hiuksesi rasvoittuvat nopeasti

Teksti Anna Nummisto
Kuvat valmistajat