Glittermeikki – 6 kimaltavaa ideaa kauden juhlalookkiin

Ei ole tilannetta, jota glitter ei voisi korjata. Tuo kimallusta elämääsi ottamalla kauden glittermeikit haltuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. PILKETTÄ SILMIIN

Unohda muu silmämeikki ja rajaa silmät pienillä paljeteilla. Ne pysyvät menossa mukana, kun käytät kiinnittämiseen pienen tipan ripsiliimaa.

2. KULLAN KOSKETUS

Metallinen silmämeikki herää henkiin, kun mukaan heittää hieman tekstuuria. Kullanhohtoinen meikki syntyy yhdellä luomivärillä, jota levitetään koko liikkuvalle luomelle muutama kerros sormen avulla.

3. TUPLAGLITTERIT

Levitä silmäkulmiin vaseliinia ja tuputtele päälle siveltimellä kahta eriväristä glitteriä. Varmista taideteoksen pysyvyys ohuella kerroksella hiuslakkaa.

4. KIMALTAVAT SAVUSILMÄT

Klassinen smoky eyes -look nousee seuraavalle tasolle, kun mukaan lisää glitteriä. Tee siniseen taittava utuinen meikki ja taputtele silmien sisä- ja ulkonurkkiin vaaleaa, metallinhohtoista luomiväriä. Täydennä tyyli nudella mattapunalla.

5. HEHKUVIN SIIVIN

Jos perinteiset siipirajaukset tuntuvat liian tylsiltä, lisää mukaan muutama paljetti. Lähde rikkomaan rajoja jo rajauksissa ja valitse väriksi villi violetti tai kirkkaansininen. Kiinnitä ripsiliimalla viisiw paljettia kulmaluiden alle niin, että kimalteet myötäilevät siiven linjaa.

6. LOISTAVA PUSSAILIJA

Loihdi ihana glitterhymy kuorimalla huulet ja levittämällä niille huulirasvaa. Kun pohja on kunnossa, levitä huulille kimalteen kanssa saman sävyinen nestemäinen huulipuna. Kun puna on vielä märkää, painele litteällä siveltimellä päälle kunnon kerros glitteriä.

Lue myös:

Kolme tapaa viimeistellä juhlalookisi tyylikkäästi glitterillä – kopioi catwalkien lookit

6 glitterkikkaa, joilla olet festareiden säihkyvin tyyppi

Elle: Näin saat glitterhuulet kestämään koko illan!

Kuvat: Imaxtree

Teksti SIINA LEPPÄ
Kuvat Matteo Valle Alessandro Zeno Matteo Scarpellini