Pam Hogg AW18 / imaxtree

Cosmon testissä: luomivärisiveltimet

Arviossa kuusi sivellintä silmämeikin tekemiseen. Spoiler alert: paras on myös ihanan edullinen!

Jämäkkää tekoa

Dior Backstage Large -häivytyssivellin, No. 23,30 e.


Tätä luvattiin

: Tiheät luonnonharjakset sopivat tarkkaan kerrostamiseen sekä häivyttämiseen. Sopii sekä puuterimaisille että nestemäisille väreille.


Näin toimi

: Sivellin oli lupaustensa mukaan jämäkän tuntuinen. Aluksi harjakset tuntuivat jopa liian kovilta, mutta niihin tottui nopeasti. Siveltimen pyöreä muoto toimi luomivaolla ja alaluomella kuin unelma, ja harjakset tekivät erittäin terävää mutta pehmeää jälkeä. Loistava tuote smokey eye- silmämeikkiin!

4/5

Arkiaamujen ykkönen

KICKS Professional Soft -luomivärisivellin, 9.90 e.

Tätä luvattiin: Synteettisestä karvasta valmistetun siveltimen muoto on ihanteellinen nopeaan värin levittämiseen. Luo luonnollisen utuisen silmämeikin.


Näin toimi

: Lättänä sivellin toimi loistavasti silmäluomella. Värin levittäminen oli helppoa ja nopeaa. Kaunis muoto syntyi vaivattomasti. Suti keräsi myös tarpeeksi pigmenttiä, ja yhdellä sutaisulla luomelle sai mukavasti väriä. Toimi hyvin myös alaluomella. Nappivalinta arkimeikkiin!

5/5

Pysyy kädessä

Bronx Colors UBR08 -luomivärisivellin, 8,90 e.

Tätä luvattiin: Pehmeän luomivärisiveltimen muoto mahdollistaa luomivärin levittämisen koko luomelle sekä täydellisen värien yhdistelemisen ja häivyttämisen.


Näin toimi

: Sivellin tuntui tukevalta kädessä. Magneettinen pohja toi siihen kivasti painoa ja lisäsi käyttömukavuutta. Siveltimen koko oli turhan iso, joten luomivärin levittäminen oli hieman työläämpää. Harjakset olivat pehmeän tuntuiset, ja pyöreä muoto helpotti luomella työskentelyä. Plussaa pirteästä ulkonäöstä!

3/5

Kaikki, mitä tarvitset

Real Techniques Perfect Crease Duo -sivellinsetti, 13,90 e.

Tätä luvattiin: Prep brush -suti luo pohjavärin ja häivyttää tehokkaasti. Defining brush -siveltimen untuvamaiset harjakset varmistavat värin tarkan levittymisen.


Näin toimi

: Setin kynämäinen sivellin toimi luomella erittäin hyvin. Harjakset muotoilivat luomivakoa kuin unelma. Pohjustukseen tarkoitettu sivellin taas oli erittäin kätevä ylimääräistä väriä häivytettäessä. Todella käyttäjäystävällinen sivellinduo, joka tekee silmämeikin luomisesta helppoa. Erinomainen hinta-laatusuhde!

3.5/5

Eettinen laatusuti

Estelle & Thild Stockholm -häivytyssivellin, 20,90 e.

Tätä luvattiin: Levittää väriä tarkasti luomivakoon ja häivyttää värit toisiinsa vaivattomasti. Lisää luomelle terävyyttä ja syvyyttä.


Näin toimi

: Sivellintä ohjeistettiin käyttämään tummemman luomivärin häivyttämiseen, ja tähän tarkoitukseen harjakset olivat kuin luotu. Pehmeä sivellin liikkui luomivaolla sujuvasti ja oli erittäin hyvä kädessä. Lisäksi siveltimellä sai nopeasti lisättyä sopivan määrän pigmenttiä luomelle. Harjakset eivät jättäneet rajoja tai liikaa väriä luomivakoon.

4.5/5

Hyvä, mutta kallis

Sisley Eyeshadow Shade -sivellin, 50,90e.

Tätä luvattiin: Pyöreä, tuuhea sivellin sopii kaikentyyppisten luomivärien levittämiseen, sekoittamiseen ja korostamiseen. Ihanteellinen smokey eye -meikin tekemiseen.

Näin toimi: Tiheät harjakset kerrostivat hyvin väriä luomelle, ja suippeneva pää muotoili luomivakoa sekä alaluomea mainiosti. Siveltimellä sai aikaiseksi sekä tarkkaa että häivytettyä jälkeä, joten lupaukset smokey eye -meikistä eivät olleet täyttä huuhaata! Miinusta varren lyhyydestä, sillä se tuntui hieman epämukavalta kädessä.

3/5

LUE MYÖS:

Cosmon testissä: 3D-huulikiillot

Cosmon testissä: Sävyttävät päivävoiteet

Johanna Puhakka: ”Sunnuntaisin pidän kotona kauneusiltoja”

Teksti Roosa Roivainen