Anne Kukkohovi

Anna Kukkohovi: ”Muilla on perjantaipullo, minulla on perjantaihieronta”

Anne Kukkohovi paljastaa kauneusfilosofiansa.

Anne Kukkohovi, 48, on yrittäjä, juontaja ja entinen huippumalli. Annen Supermood-kosmetiikkasarja tekee parhaillaan läpimurtoa Yhdysvaltain markkinoilla.

Kauneusfilosofiani:

Säntillinen putsaaminen ja kosteutus ovat tärkeimmät asiat kauneudenhoidossa. Ei ole niin vakavaa, jos joskus nukahdan ripsarit silmissä, kunhan pääsääntöisesti muistan huolellisen kasvojen pesun.

Sain mallitoimistosta nuhtelut: pese naama ja ota toi tukka alas.

Nuoruuden kauneusmokani:

Minulla oli 19-vuotiaana pitkä, isoksi tupeerattu tukka ja aivan liikaa meikkiä. Olin juuri muuttanut Vaasasta Helsinkiin ja olin töissä Stockmannilla, kun minut löydettiin malliksi. Ensimmäisenä mallitoimistosta sanottiin ”pese naama ja ota toi tukka alas”. Sain kunnon nuhtelut! Sen jälkeen käytin minimaalisesti meikkiä vapaa-ajalla.

”Winnie Harlow on mielettömän kaunis juuri sellaisena kuin on.”

Nuori nainen, jota ihailen:

Monet yrittävät paksulla meikillä peittää persoonalliset piirteensä. Sitä en ymmärrä. Ihailen malli Winnie Harlow’ta, jolla on vitiligo. Hän on mielettömän kaunis juuri sellaisena kuin on.

Tämän tekisin toisin:

Asuin Los Angelesissa 2000-luvun alussa. Losissa kaikki olivat vaaleita, joten halusin erottua joukosta ja värjäsin hiukseni markettivärillä tummaksi. Se oli iso virhe. Tukasta tuli hirveä ja sen myötä väri katosi kasvoiltani. Ystäväni eivät enää tunnistaneet minua. Sen jälkeen en ole markettiväreihin koskenut.

En pihistele:

Muilla on perjantaipullo, minulla on perjantaihieronta. Rakastan aasialaisia hierontoja yli kaiken. Kunnon hieronta saa veren ja muut nesteet kiertämään kropassa ja se lisää sisäistä hyvinvointia, mikä näkyy myös ulospäin.

Tästä säästän:

Värikosmetiikassa ei usein ole väliä, onko merkki kallis vai halpa. Pigmenttiä voi löytyä, vaikka tuote olisi edullinenkin.

Meikkipussini kestosuosikki:

Luottoripsarini on Sensain vedenkestävä ripsiväri, joka lähtee 38-asteisella vedellä. Kestää sadesäät ja itkut.

Toimii väsymykseen:

Kun väsymyksen merkit alkavat näkyä, käytän tuotteita, jotka sisältävät retinolia. Oman Supermood-merkkini Baby Face Mask on kovassa käytössä, sillä se freesaa ja kirkastaa ihoa siinä olevan matkipapu-uutteen avulla.

Salainen aseeni:

Pyörittelen iltaisin silmänympärysvoiteet ja öljyt iholle pienellä ”vibraattorilla”. Silmänympärysvibraattori on maailman paras keksintö! Laitteen värinä saa pintaverenkierron liikkeelle ja tekee ihosta kimmoisan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

SUOSIKKINI

Syväpuhdistava puhdistusöljy 19,99 e, Lumene Sisu.

Luomiväripaletti 7,50 e, NYX Cosmetics.

Ripsiväri 26,50 e, Sensai 38 ºC.

Kasvonaamio 49 e, Supermood Youth Glo Babyface Mask.

Silmänympärysihon hierontalaite 139 e, Foreo.

 

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Amanda Aho, Imaxtree ja valmistajat