Seksileluja 24 päivän ajan – paras aikuisten joulukalenteri!

Mitä jos joulukalenteri olisikin tänä vuonna yhteinen, eikä sisältäisi yhtään suklaata?

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Verkkokurssin tekeminen on pitänyt meikäläisen kiireisenä, mutta eipä unohdeta kuitenkaan sitä faktaa, että kohta on joulukuu! Mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että Sinfulin joulukalenterit ovat täällä! Keksiikö kukaan parempaa tekosyytä tilata 24 seksilelua kerralla, kuin seksilelujoulukalenteri, jolloin näennäisesti tilaa vain yhden? Täydellistä!

Sinful joulukalenteri

Olen saanut teiltä pitkin syksyä jatkuvasti kysymyksiä Sinfulin kalentereista. Jopa niin paljon (nyt tulee tunnustus), että olen tallentanut Instagramin directiin yhden automaattivastaksen ”Moikka! Sinfulin joulukalenterista on tulossa postaus marraskuun alussa!” Ja tässä se postaus nyt tulee.

Yleisimmät kysymyksenne:

”Moi! Kannattaako ostaa tuo Sinfulin joulukalenteri?

”Moi, ajattelin ostaa tyttöystävälle tuon Sinfulin joulukalenterin, onko tulossa alekoodia?”

”Moi! Kumpaa suosittelet, Sinfulin perusjoulukalenteria vai Deluxe-kalenteria?”

”Moi! Onko mulle sinkkuna bi-pan-daddydomina mitään hyötyä Sinfulin joulukalenterista?”

Ymmärrän kysymykset. Joulukalenteri on big deal. Kuvitelkaa, että ostaisitte kalenterin, joka saattelee teidät vuoden ihanimpaan juhlaan, ja saisitte 24 päivän ajan luukuista koirankakkaa. Tai vihreitä kuulia. 24 päivän suklaamaratoniakaan en ymmärrä ennen vuoden suklaisinta juhlaa. Mutta seksilelukalenteri! Sen idean ymmärrän kyllä erittäin hyvin. Siispä sisällön on oltava kalenterissa kohdillaan.

Deluxe- vai peruskalenteri?

Kalentereita on kahta erilaista. Haluan ylpeänä ilmoittaa, että tänä vuonna olen saanut Sinfulilta ylennyksen. Sain nimittäin ylhäällä näkyvän peruskalenterin sijaan testiin Sinful Deluxe joulukalenterin. Ne eroavat hinnassa, sekä siinä, että Deluxe-kalenterin sisältö on laadukkaampaa, monipuolisempaa ja arvokkaampaa. Lisäksi yksityiskohdat ovat metallisen sijaan kullan värisiä, mikä on mielestäni erittäin tärkeä ero.

Koska olin jo viime vuonna saamastani peruskalenterista todella positiivisesti yllättynyt, oli odotukset Deluxea kohtaan korkealla. Ja ne odotuksethan täytettiin! Sisältö on ajateltu todella monipuoliseksi, leluissa on laadukas materiaali ja ne yllättivät minut kekseliäisyydellään. Lisäksi ns. kinky-level on tässä Deluxe-kalenterissa vähän korkeampi. Tämän vuoden Deluxe-kalenterissa oli myös monia juttuja, joista en ollut aiemmin kuullutkaan ja se on aika paljon sanottu se. Lisäksi siellä oli tietysti ”klassisempia” tuotteita, kuten pehmeät käsiraudat, peppuplugi ja jänövibraattori.

Tiivistettynä voisi sanoa, että jos olet seksilelualoittelija, ota peruskalenteri. Jos seksilelut ovat sinulle jo tuttuja, ota Deluxe.

Kenelle kalenterit on tarkoitettu?

Tässähän on vähän sellainen homma, että ihan yksin en kalenteria kyllä ostaisi. Myöskin nais- tai miesparina haluaisin suoraan meille kohdennetun kalenterin, enkä sellaisen, joissa osa luukuista natsaa ja osa muistuttaa heteronormatiivisesta maailmasta, josta muutenkin saa muistutuksia joka käänteessä. Siispä ideaaliasiakas kalenterille on mielestäni peniksellisen ja vaginallisen henkilön muodostama suhde.

Mitä kalenterista saa?

Ensinnäkin, olen massiivisen kateellinen jokaikiselle parille, joka tulee instadirectiini kertomaan, kuinka he ovat ostaneet kalenterin ja nyt on tulossa ihana ja tuhma joulukuu. Kivat teille! Itsehän joudun työni puolesta repimään kaikki luukut auki lokakuussa, jotta voin kertoa teille, että kannattaako se Sinfulin joulukalenteri ostaa. No, tässäpä tulee lyhykäisyydessään: KANNATTAA!

Rehellisesti parasta, mitä aikuisten joulukalenterit voi mielestäni antaa, on syyn harrastaa seksiä joka päivä 24 päivän ajan vuoden pimeimpänä aikana. Ja kaiken lisäksi niin, että seksillä on jokin määrätty teema, jota kumpikaan pariskunnasta ei ole päättänyt tai ehdottanut, vaan se on tarjoiltu korkeamman voiman toimesta. Täydellinen mahdollisuus löytää uusia mieltymyksiä, mitä muuten ei olisi tullut kokeiltua.

Ja toki kalenterit ovat myös täydellinen mahdollisuus löytää ne jutut, jotka eivät ehkä olekaan meitä varten ja sitten nauraa päälle. Sellaiset yhteiset kokemukset seksin äärellä yhdistävät. Ne vahvistavat kuvaa siitä, keitä me seksuaalisena kombinaationa oikein olemme.

Parhaassa tapauksessa kalenterin kautta voidaan oppia ylipäätään puhumaan siitä, mistä tykätään ja mistä ei. Jos kalenteri toimii sytykkeenä sille, että pariskunnat alkavat puhumaan enemmän seksistä, mieltymyksistään, toiveistaan ja tarpeistaan ja tekemään matkaa täyttävämmän seksin pariin, niin ei ollut kyllä kallis investointi se!

Lämmin suositus meikäläiseltä molemmille kalentereille kokemustason mukaan! Ja upeaa, teidän näköistä joulun odotusta!

Kaupallinen yhteistyö Sinful