POWERFUL SEXUAL AWARE

Kaikki, mitä naisten olisi pitänyt saada tietää seksuaalisuuden historiasta, vallasta ja nautinnosta.

Blogi on ollut hetken työlistani pohjalla ja siksi jäänyt huomiotta MUTTA minulla on mielestäni erittäin pätevä syy. Olen työstänyt ensimmäistä verkkokurssiani! Täältä tullaan, verkkovalmentajan elämä ja entistä paremmat mahdollisuudet tuoda agendaani tähän maailmaan.

Seksuaalikasvattajan opintoni alkavat olla loppusuoralla, ja lopputyönäni päätin tehdä kurssin liittyen naisten seksuaaliseen voimaantumiseen. Pitkin koulutusta olen miettinyt, mihin ihmisryhmään haluan valmiina kasvattajana keskittyä, enkä pitkään nähnyt ns. metsää puilta. Eli sitä, että minulla on jo TEIDÄT! Teihinhän minä tietenkin aion valmiina kasvattajana keskittyä.

POWERFUL SEXUAL AWARE on kurssi seksuaaliseen itsevarmuuteen, voimaantumiseen ja omaehtoiseen toimijuuteen maailmassa, jossa naisen seksuaalinen itsemääräämisoikeus ja avoin seksuaalinen aktiivisuus on historiallisesti uutta.

Verkkokurssi sisältää seksuaalikasvatuksen, jonka jokaisen naisen olisi pitänyt koulussa saada. Kurssilla perehdytään naisen seksuaalisuutta kieltävän historian jättämiin normeihin ja asenteisiin, seksuaalisen nautinnon mahdollistamaan muutokseen elämän joka osa-alueella, seksuaalisen itsevarmuuden kasvattamiseen ja opetellaan omien rajojen tunnistamista ja asettamista.

Kun puhumme naisen seksuaalisuudesta, puhumme huomaamattamme politiikasta, valtarakenteista, kirkosta, normeista, kulttuurista, hyveistä, häpeästä ja tabusta. Tätä poliittista virittyneisyyttä liittyen naisen seksuaalisuuteen ei piirretä esille tarpeeksi selkeästi, jolloin se muodostaa ristiriitaisia tunteita ja hämmennystä siinä, miten yksilötasolla naiset kokevat seksuaalisuutensa – ja estyvät pääsemästä sen ytimeen.

POWERFUL SEXUAL AWARE on suunnattu täysi-ikäisille naisille ja naiseksi itsensä kokeville. Kurssilla käsitellään paljon miehen ja naisen välistä seksuaalidynamiikkaa ja konventioita heterosuhteissa, mutta kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiiinnostuneet seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Kurssin myynti on käynnissä vielä tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 10.11.2019 asti! Mikäli olet tykännyt seksuaalisuuteen liittyvistä postauksistani, suosittelen lämpimästi tätä kurssia. Lisätiedot ja osallistuminen kurssille täältä.

Tällaisia uutisia! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Kuvat Saara Taussi