Seksitamponi – sotkutonta seksiä menkkojen aikaan

Seksitamponi. Toimiiko se? Kysyin teiltä!

Asioin erotiikkamyymälä SinCityssä jokin aika sitten ja törmäsin siellä seksitamponeihin, eli menkkojen aikana käytettäviin pehmeisiin naruttomiin ”sieniin”, jotka mahdollistavat mm. sottaamattoman penetraation ja muun touhuilun menkkojen aikana.

Olin toki katsellut seksitamponeja jo aiemmin netistä ja jättänyt innostuneisuudestani huolimatta tilaamatta, koska sisäinen hippijumalatarfeministini oli herännyt ja muistuttanut, että kuukautisverisotku on kaunista ja luonnollista ja pyhää, eikä siihen kuka tahansa jamppa pääse käsiksi ja täten sitä tulee kunnioittaa ja ylistää, ei imeyttää sieneen ja näytellä ovuloivaa, kun on käynnissä tyhjennys.

Nyt kun seksitamponit sitten olivat esillä edessäni sydämenmuotoisina ja yksittäispakattuina herkullisen näköisesti kulhossa kuin vaahtokarkit, olihan tilaisuus tutustua niihin hyödynnettävä jo ihan työn puolesta.

Seuraavaksi tuotan pettymyksen: en ole päässyt kokeilemaan ostostani vielä. En kuitenkaan malttanut enää odottaa seuraaviin kuukautisiin, vaan halusin tietää mikä on tuomiomme seksitamponille NYT HETI. Siispä kysyin teiltä Instagramissa. Ja tehän tiesitte! Ah, muchos love!

10 kokemustanne seksitamponista:

”Kokeilin joskus suhteen alkuaikana ku ei vielä muka kehdannu sotkea verellä ja toimi ihan hyvin! Ei kyllä tunnu mut tietysti oma savottansa saada pois paikaltaan jos on oikein syvälle lykitty. Mut virkistävä keksintö!”

”Yllättävän kivoja, kertaakaan ei oo vuotanut ohi. Aluks vähän kuumotti et miten ton saa kaiveltua pois, joskus ollut hankalampaa mut aina sekin onnistunu, välillä vähän hankalamman kautta. Mies sanoi et ei edes tuntenu näitä, ei peniksellä eikä sormilla. En kertonu etukäteen et laitoin tälläsen ku halusin nähdä et huomaako se.”

”Toimii, mutta ainakaan oma tyttöystävä ei saa itse otettua pois. Ei haittaa mua mutta on ymmärtänyt, että kaikki ei halua kalastella tai antaa toisen kalastella rystysiä myöten.”

”Ei jatkoon. Mies sanoi, että tunsi sen ja tuntui kuulemma hyvin epämiellyttävältä.”

”Oon kerran kokkeillu! Kunnes todettiin että parempi ilman mitään, ei haittaa pieni (tai suuri) sotku kunhan on kivvaa.”

”Olen käyttänyt useasti. Seksibileissä tosi käteviä. Helppo, miellyttävä ja kätevä. Joskus haasteita saada pois, vaatii kärsivällisyyttä. Suosittelen, jos menkkojen aikaan haluaa harrastaa seksiä ilman sotkuja.”

”Toimii, mut ei tuu pillusta ulos enää millään! Mies on aina joutunu kaivamaa ne ulos.”

”Tuntu vaahtomuovilta pillussa. Suoraan sanottuna. Ja seksin jälkeen tuntu et se on jossain kurkussa asti tökittynä.”

”Nää on hyviä, mutta vähän ällöjä jos mies tulee sisälle. Verispermasieni.”

”Parhaita!! Ikäviä vaan asentaa ilman liukkaria ja seksi saattaa painaa ton tosi syvälle. Mutta liukkaria ja menoks. Loistavia myös kylpylässä.”

Yhteenveto näyttäisi olevan, että seksitamponi toimii useille hyvin ja on mukava käyttää, mutta tarvinnee ronkinta-apua session jälkeen. Varmista siis, että kumppanisi on kykenevä ”vilkaisemaan”, vaikkei gynekologi olisikaan. Jos itse olen ikinä mitään kohdunnapukan seuduille kadottanut, niin se on kyllä totta, että toinen saa sen yleensä helpommin pois.

Sitä paitsi, mielestäni menkkasienen poistosessio sotkuttoman seksin jälkeen yhteistuumin kuulostaa vain ja ainoastaan hauskalta askartelulta, joka lisää partnerin osallistuneisuutta vallitseviin olosuhteisiin eli verta vuotavaan vaginaan.

Vinkki tamponin poistoon!

SinCityn putiikin pitäjä – ihastuttava lady – kertoi minulle, että tamponin poistovaikeuteen saattaa vaikuttaa se, että verta erittyy vähän (esim. menkkojen loppupuolella). Tällöin höyhenenkevyeeseen tamponiin ei kerry painoa. Hän neuvoi, että sienen saa poistettua huuhtelemalla vagina käsisuihkun paineella, jolloin tamponi imee vettä ja laskeutuu alemmas, josta sen voi napata. Tämän kikan laitan itse kokeiluun sitten, kun sotkua kauniimpaa onkin tahrattomat Anno-lakanat ja tamponille tulee käyttöä.

Seksitamponeja on saatavilla pikaisella googletuksella ainakin Sinfulin nettikaupasta, SinCityn nettikaupasta sekä kivijalkaliikkeestä, Huippukiva.fi:stä sekä verkkoapteekista. Valmistajia on ainakin Beppy ja Joy division, joista jälkimmäinen esiintyy kuvissa.

Täysin kokeilematta tuotetta rohkenen julistaa virallisen kantani siitä: seksitamponi on kivaa vaihtelua ja toimii pelastajana erityistilanteissa, mutta ei saisi tärkeydellään astua lopullisesti kuukautisveren tärkeyden tielle.

Kiitos, ei muuta tällä kertaa!

PS. Olethan jo kuunnellut Himocastin menkkaseksijakson?