Cosmon uusi seksikolumnisti!

Jes, löysit tänne! Tervetuloa, ihana. Täältä Cosmopolitanin alta löydät kirjoitukseni jatkossa.

Mikäli olet uusi täällä, niin tervetuloa sinullekin! Minä olen seksuaalikasvattajaksi opiskeleva Savosta helsinkiläistynyt megamuija, jonka sielu viihtyy Saimaalla ja aivot kaupungissa. Agendani on tehdä seksuaalisuudesta ja seksistä helpommin puhuttavaa sekä lisätä ihmisten tietoisuutta liittyen seksuaalisuuteen ja sitä kautta tyytyväisyyttä seksiin. Agendaani toteutan blogin lisäksi myös toimittaen seksipodcastia Himocast yhdessä Jenni Janakan kanssa.

Niin kauan kuin muistan, Cosmopolitan-lehti on tuonut seksiä ja seksuaalisuutta estoitta esille jutuissaan. Esiteininä sainkin seksuaalikasvatukseni monien ikäisteni tavoin juuri Cosmopolitanista (kertonee myös jotain pikkukaupungin menosta nollarilla). Arvostan Cosmon rohkeaa linjaa ja siksi seksuaalisuuteen, naiseuteen ja ihmissuhteisiin keskittyvän blogini siirtyminen Cosmon hoteisiin on mielestäni pelkästään asianmukaista! Vai mitä olette mieltä?

Uuden blogialustan lisäksi saan suuren kunnian toimia Cosmopolitan-lehden seksikolumnistina syyskuun numerosta lähtien!!! Tämä on niin upeaa ja hienoa, etten oikein osaa vielä hahmottaa sitä. No, ekan kolumnin dedis kolkuttelee parin päivän päässä, että kaipa sitä kohta alkaa hahmottamaan, kun paini itsekritiikin kanssa alkaa.

Numero, jossa on ensimmäinen kolumnini ilmestyy, on kaupoissa 22.8. Cosmo haluaa tarjota teillekin mahdollisuuden saada syyskuun numero ja siinä samassa meitsin esikoiskolumni ilmaiseksi toimitettuna kotiin! Käy jättämässä osoitetietosi tänne ennen 31.7., niin voipi olla, että elokuun lopussa postiluukku kolahtaa. Lehtiä arvotaan 100 kappaletta ja arvonnan voittajille ilmoitetaan 1.8. henkilökohtaisesti. Onnea arpajaisiin!

En tiedä lukeeko teinit enää lehtiä, mutta mikäli lukee, otan tämän kolumnistiuteni suurena vastuuna ottaen huomioon, miten isoa roolia Cosmopolitan näytteli omassa teini-iässäni sen suhteen, minkälainen kuva naisen seksuaalisuudesta ja seksistä ylipäätään maalattiin. Kaikki lehden jutut ei näin jälkeenpäin ajateltuna olleet toki ihan feministisen kritiikin kestäviä (mikäpä nollarilla olisi ollut?), mutta ajat muuttuu ja niin muuttuu Cosmopolitankin! Ja on ilo olla osa tätä muutosta.

Blogi päivittyy jatkossa hieman vikkelämpää kun aiemmin. Olen taas vaihteeksi zen luovuuteni kanssa. Se on täysin kesän ja pöndeilyn ansiota. Palataan!

Kuvat Amanda Aho