Womanizer Premium – klitoriksen bestis

Uusi Womanizer Premium julkaistiin viime vuonna. Jenkeissä kaikki alan podcastit ja blogit kohisivat siitä ja sen uusista ominaisuuksista. Seksileluskenessä vähemmän pyöriville: Womanizer on kulttibrändiksikin tituleerattu seksileluja valmistava luksusmerkki, joka tarjoilee imuteknologialla toimivia klitoriskiihottimia. Womanizer on klitorisimijöiden original, kategoriansa Apple tai Rolls Royce.

Itse pääsin tämän uuden ylellisyyttä kuiskivan Premiumin äärelle vasta muutama kuukausi sitten saatuani sen testiin Sinfulilta. Muistajat muistaa, että kirjoitin viime vuonna Womanizer W500-mallista, joka onkin ollut luottoystäväni heti tutustuttuamme. Luonnollisesti olin siis erittäin kiinnostunut tästä päivitetystä tulokkaasta.

Ennen kuin mennään Womanizer Premiumin ominaisuuksiin, niin puhutaanpa hetki klitoriksesta. Klitoris on edelleen aivan liian aliarvostettu elin, mitä naisen seksuaaliseen nautintoon tulee. Kuten tiedämme, klitoris kokonaisuudessaan (jalkoineen kaikkineen) on löydetty vasta viime vuosikymmeninä, mistä voi päätellä jotain siitä, miten vähän tiedämme tuosta nautinnon nelijalasta oikeastaan tänäkään päivänä.

Eräs mielenkiintoinen asia, mitä olen naisen anatomiasta oppinut seksuaalikasvattajakoulutuksessa, on se, että klitoris luultavasti osallistuu kaikkeen naistyypillisen kehon kokemaan seksuaaliseen mielihyvään, sillä sen jalat ulottuvat aina g-pisteeseen asti ja emättimen aukko on myös ympäröity klitoriksella. Myös esimerkiksi nänniorgasmeja kokevat ihmiset saavat orgasmin itseasiassa klitoriksessa. Freudin kulahtanut ajatus siitä, että seksuaalisesti kehittymätön tyttö saisi klitorisorgasmeja ja kehittynyt nainen puolestaan emätinorgasmeja, on siis yllätys yllätys täyttä shaibaa.

Huolimatta siitä, että klitoris osallistuu laajalla alueella nautinnon tuottamiseen, on sen kaikista tuntoherkin kohta sen pää, eli terska, eli se näkyvä osa, jota peittää huppu. Ja tätä nipukkaa on seksileluteollisuuskin keskittynyt suurella volyymillä miellyttämään. Vibrat on monille tuttuja ja useimmille myös nautinnollisia, mutta imuteknologia sen sijaan vasta viime vuosina kehittynyttä.

Imuteknologian hienous piilee siinä, ettei se kosketa klitorista, vaan muodostaa klitoriksen ympärille ilmatiiviin kopin, minkä sisällä imu tapahtuu. Tämä tuntemus on täysin uudenlainen, sillä sitä on vaikea imitoida millään muulla keinolla. Esimerkiksi suuseksin yhteydessäkin klitorikseen kohdistuva imu sisältää suoran ihokontaktin.

Moni, joka raportoi vierastavansa vibraattorien klitorikseen kohdistamaa turruttavaa värinää, on löytänyt Womanizerista halleluja-elämyksen. Myös moni värinästä pitävä kertoo imuteknologian tuoneen täysin uudenlaisia orgasmeja. Oikeastaan voisi sanoa, että jos ei muutenkaan pidä klitoriksen pään suorasta stimuloinnista, ei välttämättä pidä siihen kohdistuvasta imustakaan. Kaikki ei toimi kaikille ja osalle klitoriksen pää voi esimerkiksi olla aivan liian herkkä suoraan stimulaatioon ja tällöin vaikkapa häpyhuulten läpi tehty hyväily tai sitten penisyhdynnässä miehen häpykummun antama stimulaatio voi olla klitorikselle tarpeeksi. Meitä on moneksi ja niin on klitoriksiakin.

Klitoriksen pään herkkyys on mielenkiintoinen ilmiö myös siksi, että liika stimulaatio aiheuttaa joko kipua, klitoriksen passivoitumisen tai sekä että.

Jos mietit, miltä Womanizerin imu mahdollisesti tuntuu, tulee itselleni siitä jostain syystä mieleen juominen. Klitoris ”juo” imuvoimaa. Jos juo pieniä kulauksia ja kaataa vettä hitaasti (pieni imuteho), jano vain kasvaa juodessa. Vastaanottokyvyssä on siis potentiaalia jäljellä, mikä tuntuu kutkuttelevalta. Pieni imuteho on herättävä ärsyke. Jos taas vettä kaataa ahneuksissaan liian nopeasti, ei kaikkea ehdi niellä ja vesi valuu leukaa pitkin – tai menee väärään kurkkuun. Liian korkea imuteho menee klitoriksen sietokyvyn yli. Tällöin klitorikseen sattuu tai se passivoituu. Optimaalisin imuteho onkin se, missä niellään juuri samaan tahtiin kun vettä kaadetaan. Tiedättekö sellaisen täydellisen hellepäivän juomahetken, missä kylmää vettä kaadetaan kurkusta alas voimakkain kulahduksin ja se on parasta ja tyydyttävintä ikinä? Tämä on se sweet spot, johon imuintensiteetillä pyritään.

Partnereille ohjenuoraksi klitoriksen käsittelyssä: klitoriksen ulkomuodosta pystyy päättelemään jonkin verran siitä, mikä on sen kulloinenkin vastaanottokyky. Kun se on turvonneena isoksi, se on kiihottuneessa tilassa ja tällöin parhaillaan tapahtuva kosketus tuntuu luultavasti hyvältä. Jos se puolestaan pienenee tai vetäytyy sisään stimuloinnin yhteydessä, saattaa stimulointi olla liian kova tai vääränlaista.

Mennään vihdoin Womanizer Premiumin ominaisuuksiin:

Smart Silence

Kun Womanizer on päällä, se ei ime eikä hurise, ellei se kosketa tai ole koskettamaisillaan klitorista. Näin sitä voi käyttää helposti ja luovasti seksin yhteydessä yksin tai yhdessä, eikä on/off-napin etsimiselle tarvitse käyttää aikaa.

12 eri intensiteettitasoa

Verrattuna aiempiin malleihin, pienimmät intensiteettitasot ovat todella hellävaraisia, kun taas korkeimmat todella voimakkaita. Ei siis pitäisi jäädä mielihyvä kiinni oikeasta imutehosta tämän lelun kanssa.

Autopilot

Rakastan sitä, että pääsin näkemään maailman, jossa seksileluihin lanseerataan autopilotti. Kun tämän ohjelman napauttaa päälle, Womanizer käy jokaisen inteisiteettitasonsa läpi satunnaisessa järjestyksessä. Täten et voi koskaan tietää, mitä on tulossa. Joillakin seksuaaliseen nautintoon saattaa liittyä klassinen kutittamisen dilemma; itseään kutittaessa ei kutia. Tietoisuus siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu saattaa syödä nautintoa, eli mielihyvä syttyy yllätyksellisyydestä. Ja tällä ohjelmalla haetaan juuri sitä. Käyttäjä voi myös saada ikään kuin uuden, eri tavalla käyttäytyvän seksilelun joka kerta.

Käteen sopiva muotoilu

Muotoilu ei pelkästään ole mukava käteen, vaan mahdollistaa myös handsfree-kokemuksen asettamalla lelu reisien väliin.Vapautuvilla käsillä voikin sitten tehdä mitä luovaa hyvänsä.

USB-ladattava

Usein seksilelun laatua pystyy paljon arvioimaan sillä, onko se paristokäyttöinen vai ladattava.

100% vedenkestävä

Kylpy-, sauna-, ja suihkusessiot saivat juuri uuden kaverin.

Materiaali on sileää silikonia, ei kovaa muovia.

Olen testaillut seksileluja jonkun verran ja jos jotain olen oppinut yrityksen ja virheen kautta, niin sen, että näissä asioissa haluan panostaa laatuun. Laadukkaan seksilelun ei pelkästään teknologia ja käyttömukavuus, vaan eritoten materiaali nousee todella tärkeäksi siinä kohtaa, kun seksilelusta tulee jokailtainen kaveri, joka laitetaan kaikista intiimeimmälle ja arvokkaimmalle alueelle. Pillu tuntee kyllä, kun hänen majesteettiaan aliarvioidaan.

30 päivän orgasmitakuu

Jos et ole saanut orgasmia 30 päivän aikana, saat rahasi takaisin. Kyllä! Miettikää mikä reklamointikeskustelu: ”En tullut.” – ”Aah, ok!”

Kuvat: Josefiina Turkulainen

Onko sinulla jo oma Womanizer? Jos on, niin mikä malli ja oletkos tykännyt? Womanizereita pääset tarkastelemaan Sinfulin sivuilta. Lisää ajatuksia myös klitoriksen kiehtovasta maailmasta voi kommentoida alle!

Kaupallinen yhteistyö Sinful