Nyt puhutaan peppuseksistä

Ja niin pyörähti viikko ja on taas aika uuden Himocast-jakson! Podcastin kakkosjaksossa mennään kakkoseen, koska miksipäs ei mentäisi.

Miksi anaaliseksiin liittyy perinteisen seksihäpeän lisäksi vielä ektrahäpeää – eritoten kun on kyse miehen pepusta? Mistä saa tietoa liittyen anaalileikkeihin? Miten ja miksi sitä harrastetaan? Entä se fakta, että peräaukosta tulee ulostetta – pitääkö se ottaa esille seksin yhteydessä ja jos ei, niin entä sitten, kun se on pakko ottaa esille? Mikä anaaliseksissä on parasta? Entä pahinta? 

Muun muassa näihin aiheisiin paneuduttiin Jennin kanssa Himocastin uusimmassa jaksossa, jonka pääset kuuntelemaan täältä, Spotifysta tai allaolevasta play-nappulasta:

Tämä jakso oli kyllä tähän mennessä äänittämistämme hervottomin. Jos esimarkkinoidessamme Himocastia menimme lupaamaan, että tässä podcastissa ei sitten kikatella, niin tämän jakson kohdalla se ei kyllä pidä paikkansa, sori.

Mukavaa joulun ja välipäivien jatkoa! Himocastin kolmosjakson pariin päästäänkin sitten ensi vuonna, hohohoo!