Marraskuu! Megabileet!

Yhteistyössä: Bacardi-Martini Finland

Pimeää? Kylmää? Masentavaa? Marraskuista? Ratkaisu: Megabileet!

Koska ihan liian harvoin on enää kotibileitä, ja koska nyt on kaamos(masennus) ja koska viime marraskuun tuparit oli niin succé, ajattelin pitää perinnettä yllä ja heittää juhlat tänäkin vuonna. Juhlien syy oli elämä ja elossa oleminen, koska sehän ei ole itsestäänselvyys täällä Pohjolan talvessa tai muutenkaan. 

Synttäribileitä en ikinä jaksa pitää, sillä olen syntynyt tammikuussa, ja silloin talvi ja pimeys on ehtinyt jo nuuduttaa ja riepottaa minut niin, ettei minulla riitä rahkeita juhlien järjestämiseen. Siispä juhlin nyt ja jatkossakin elämää ja syntymistä erittäin mielelläni marraskuussa, kun pahin on vielä edessä, mutta matkaa on taitettu kuitenkin jo jonkun verran. Marraskuun megabileet, it’s a trademark!

Puheensorinan riehakkaana, vieraat iloisina ja tanssitangon tahmaisia kädenjälkiä täynnä piti Bacardi. Makeana alkumaljana meillä toimi Martini Rose -skumppa terästettynä pikku lorauksella St. Germain -likööriä. Tuo likööri on muuten itsessäänkin laittoman hyvää! Aivan kuin kukkaniittyä olisi pullotettu, ah. Tyylikkäille alkumaljan kaatajille eli staffille eli rakkaille erityiskiitos avusta. On ihanaa emännöidä juhlia silloin, kun on delegointivaraa!

Alkumaljan jälkeen vieraat pääsivät tietysti välittömästi drinkkitiskin ääreen. Siellä koreili minun rakkaudella ja ammattitaidottomuudellani valmistama Daiquiri-booli, josta tuli meitsille uusi Mojiton korvike. Ihan törkeän hyvää! Tämän homman salaisuus on runsas ja tuore limemehu. Täydellisen sweet & sour.

Daiquiri-booli

7 dl (1 pullo) Bacardi Carta Blanca 

4,5 dl tuore limemehu

3 dl sokerisiirappi

kylmää vettä maun mukaan

paljon jäitä

Vettä voi laittaa sen verran, kun uskoo, että on vieraiden arviointikyvyn perusteella tarvetta. Periaatteessa vettä ei tarvita, mutta koska tämä on drinkki, joka on muunnettu booliksi, sitä sopii hieman laimentaa. Anna olla kylmässä mielellään 24h ennen nauttimista. Sekoita hyvin ennen tarjoilua!

Boolin lisäksi meillä oli drinkkitiskillä GT-mahdollisuus sekä Vodka Russchian -tykötarpeet. Ja innoittivatpa shakerit ja limet myös omiihn luoviin ratkaisuihin. Suurkiitos drinkkimiehille, jotka pitivät erityisen hyvää huolta siitä, ettei yksikään nainen juhlissa jäänyt miettimään, mihin sitä kädet laittaisi, kun oli koko ajan jotain kylmää pideltävää.

Kuvat: Tiia Nyholm

Kiitos vieraille ja Bacardille! Ei muuta kuin ensi marraskuuhun!