Itäsuomalaista, vegaanista kosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Herbina

Tunnustus: kun aloitellessani blogiuraani kirjoitin hikitreeneistä, proteiinipatukoista ja Freddyistä, olisin kovasti ja salaa halunnut laajentaa blogini aihepiiriä myös kauneusjuttuihin ja tehdä yhteistyötä jonkun suomalaisen kosmetiikkabrändin kanssa. Saamieni yhteistyöehdotusten perusteella kuitenkin huomasin, etten jostain syystä ollut kosmetiikkayritysten prio ykkönen yhteistyökumppanuuksissa. Tai kakkonen, sen liiemmin kolmonenkaan.

En tiedä miksi affirmointini kosmetiikkayhteistöistä toteutui neljä vuotta jäljessä, mutta väliäkös tuolla – tavoitteeni lopulta onnistui.

L300-sarja, check! Seuraavaksi pääsin nimittäin tutustumaan Herbinan tuotteisiin, joissa on uudet tuotepakkaukset ja uusi ilme. Mitäs diggailette?Mielestäni Herbinan brändi on aina kuiskinut suomalaisuutta, ja huojentuneena huomasin, ettei se ole pelkkää brändäystä, vaan tuotteet suunnitellaan, kehitellään ja suurimmaksi osaksi myös valmistetaan Suomessa. Eikä missä tahansa Suomessa, vaan parhaassa, eli itäisessä, osassa sitä. Jos vegaaneille voi myydä mitä tahansa sanomalla ”se on vegaanista”, niin minulle voi myydä mitä vain aina miehistä marjapiirakkaan kertomalla, että ne ovat itäsuomalaisia. Siispä saan nyt Helsingissäkin osani Itä-Suomen auvosta kylppärin peilikaapilla.

Ja vegaaneille tiedoksi; itäsuomalaisuutensa lisäksi tuotteet ovat myös vegaanisia. Niitä ei siis ole eläintestattu eikä ne sisällä muutenkaan mitään eläinperäistä. 

Herbinan tuotteet olivat kaikkinensa minulle entuudestaan melko vieraita, ellei Mikkelin LadyLinen suihkutilojen kaura-suklaa-suihkugeelin käyttöä lasketa. Se on muuten ollut ehkä mieleenpainuvin, hämmentävin ja oudosti himottavin pesukokemus, mitä minulla on ollut. Kuin hieroisi keksejä treenistä hikiselle vartalolleen. Suosittelen tämän kokemuksen keräämistä, mikäli siihen tarjoutuu mahdollisuus.Kaura-suklaa-suihkugeeli ei tosin tähän kamppikseen kuulunut, vaan huomio oli kasvojen hoidossa. Herbinalta löytyy kasvojen puhdistukseen niin vaahto, geeli kuin misellivesikin ja kosteutukseen kevyt, hieman tuhdimpi sekä SPF15-suojakertoimella varustettu voide. Myös kuorintavoide löytyy. Minulle kuorintavoiteet ovat luksusta, sillä olen aina kuorinut ihoni käyttäen sokeria tai kahvinporoja sekoitettuna hunajaan ja oliiviöljyyn. Tällainen purkista puristettava kuorinta ilman keittiössä kokkailua tuntuu hämmentävän helpolta elämältä.

Herbinan ideologia on valmistaa perustuotteita less is more -periaatteella. Esimerkiksi syväkosteuttava kasvovoide soveltuu päivä- sekä yövoiteeksi tai jopa kasvonaamioksi. Tuotteet pohjaavat yksinkertaisuuteen, helppouteen ja ehkä tietynlaiseen reppureissaajameininkiin. Ei pelata seerumeilla ja ihmetipoilla, vaan voiteet on pyritty valmistamaan niin, että niissä on kaikki, mitä suomalainen iho läpi Suomen vuodenaikojen tarvitsee. Kunnianhimoista sanoja.

Plussat

– kotimaisuus

– eläinkokeettomuus

– hyvä hinta-laatu-suhde!

– tuotteissa hyödynnetään luonnon raaka-aineita

(- itäsuomalaisuus <3)

 

Miinukset

– tuotteet ovat hajustettuja (oma ihoni on aika herkkä hajusteille)

En oikeastaan tiennyt, mitä odottin Herbinan tuotteilta, mutta jostain syystä yllättyin positiivisesti. Eritoten vaaleanpunainen hoitavan kasvovoide oli oikeasti sanomansa mukaan 3 in 1. Ei ollut vaikkapa alle levitettävälle seerumille tarvetta ja se on meikäläisen iholle aika kova juttu.

Lopuksi minulla olisi teille vielä pikku pyyntö! Haluaisitteko vastata muutamaan kysymykseen liittyen tähän blogipostaukseen? Tutkimuksen tuloksien avulla pyritään tarjoamaan kiinnostavampaa sisältöä blogien lukijoille, sekä kehittää blogaajien ja brändien välistä yhteistyötä. Tutkimukseen vastaamiseen menee aikaa alle 5 minuuttia. Tutkimukseen pääset tästä. Tutkimuksen toteuttaa Dagmar ja siitä saa halutessaan lisätietoa osoitteesta research(at)dagmar.fi. Kiitos paljon avusta!