Uuden arjen äärellä

Meitsi on täällä taas! Huhhuh, eikai tässä muuta voi sanoa. Kesäni on mennyt harvinaisen lomailevissa merkeissä (kiitos sää, kiitos elämäntilanne), ja nyt on tullut taas aika ihanan arjen. Kaksi viikkoa ehdin vielä omistautua vanhalle elämälleni, eli mm. tälle blogille, kunnes pääsen kokemaan uuden ja erittäin hasardin kuuloisen elämäntilanteen: opiskelijuuden ja yrittäjyyden yhdistämisen.

Homman nimihän on sellainen, että joko:

1. Toinen näistä kärsii. Toivottavasti se ei ole työt. Eikä opinnot. 

2. Molemmat kärsivät. (Tämä olisi jo vähän reilumpi vaihtoehto)

3. En näe enää ikinä kavereitani saati ehdi treffailla miehiä. (Hyvästi oksitosiini ja tervetuloa muut huumeet!)

4. Saan burnoutin.

5. Lopetan kaiken elämässä ja muutan maalle. (Pelottavaa, kuinka houkuttelevalta tämä ajatus tuntuu jo nyt)

6. Grunttaan viisi vuotta menemään ihan pomona, joka jonglööraa menemään ja händlää kaksoiselämänsä, vaikka onkin koko ajan pikkuisen kireämpi versio minusta. (Tämä luonnollisesti on tavoitteemme)

Mitäpä vaihtoehtoa veikkaatte? Kaikki vinkit yrittäjyyden ja yliopisto-opintojen yhdistämisestä tänne, kiitos! 

Kaikki mikä ei ole paskaa, on kusta, ja kaikki mikä on uutta, on hyväksi. Näillä ajatuksilla uutta ja tuntematonta kohti. Mutta ensin kaksi viikkoa kahvia, töitä ja henkistä valmistautumista. 

Eloisaa elokuuta hanipööt. Palataan ihan pian lomalla kiteytyneiden ajatusteni kera! Nämä kuvat on otettu viimesimmältä kesäreissulta, aivan Ahvenanmaan pohjoisosasta. Tänä kesänä ei ole kyllä tarvinnut säiden puolesta mennä merta edemmäksi kalaan, kun trooppinen paratiisi on tullut meidän luoksemme tänne Pohjolaan!