Uusia tuulia ja kuulumisia

Bannerissa puhaltaa uudet tuulet! Mitäs tykkäätte? Istuttiin Merin kanssa kahvilassa suunnittelemassa kyseisiä kuvauksia. Huokasin Merille, että haluaisin uuden bannerin, kun tuntuu, ettei kukaan oikein tajua tuota bannerini vitsiä (niille, ketkä eksyvät blogiini vasta nyt: ennen tätä bannerini oli paintilla toteutettu pinkki räyskä, jossa luki neonvihreällä the good morning. Se oli meikäläisen taiteellinen hetken mielijohde, joka kuitenkin jäi banneriksi vähän liian pitkäksi aikaa). Meri uskollisesti siihen, että ”Kaisa, ei tajuakaan.” 

Pidetään siis tästedes paskat vitsit muualla ja blogi kaupallisen kauniina. Diggailen ihan sairaasti tuota kuvaa! Se kuvastaa aika hyvin sitä, miltä elämä ja hyvät aamut tuntuvat.

Minua muuten haastateltiin eilen Helsingin Sanomiin. Siis hei, meikäläisestä tehdään juttu Suomen vaikutusvaltaisimpaan mediaan! Virstanpylväs se tämäkin. Puhuttiin blogista, elämästäni ja filosofiastani. Oli kyllä taas sellainen ällöttävän pitkä minäminäminä-tuokio, mutta olipa erikoista istua jonkun kanssa lounaalla, joka oli penkonut koko internet-historiani ja sisäistänyt sen hämmästyttävän tarkasti. Ammattilainen, ei voi muuta sanoa. Juttu tulee ulos joskus heinäkuussa. Toivotaan, että siitä tulee hyvä!

 

Se olisi sitten juhannus tällä viikolla. Olen yrittänyt katsoa, missä päin Suomea ei sataisi – aika huonolla menestyksellä. Vaihtoehdoiksi jäänee ottaa äkkilähtö etelään tai ryypätä aurinko taivaalle. Kallistunen jälkimmäiseen, vaikka juhannussuunnitelmat hakevatkin vähän vielä paikkaa. Landellehan se on kai lähdettävä, juhannuksen rooli kesän puolittajana ei muuten oikein täyty. Kerran vietin kaupunkijuhannuksen, ja silloin tuntui, ettei juhannusta oikeastaan ollutkaan. Hommattiin silloin kaverin kanssa Tinderistä jotkut kaverukset meidän kanssa juhannustansseihin Kutoselle. Lopulta emme kaverini kanssa päässet sisään, kun meillä ei ollut etukäteen ostettuja lippuja (jonotettiin baariin kuitenkin ensin ihan kiitettävän aikaa). Niinpä deittimme päättivät jättää meidät sisäpihalle ruikuttamaan ja menivät tansseihin ilman meitä. Heillä oli fiksusti liput ostettu etukäteen. Ei siinä, lähdettiin sitten luokseni tekemään hummusta ja bataattiranskalaisia. Fries before guys. Katkerasti, mutta kuitenkin. Juhannus tuli vietettyä.

Mitä teille kuuluu? Joku teistä muuten toivoi lukijamiittiä tälle kesälle. Vaihdettaisiin ajatuksia, juotaisiin kookosvettä (ja/tai skumppaa) ja katsottaisiin, mitä siitä kehkeytyy. Haluan teidän tietävän, että olen erittäin halukas tällaiselle! Entä te?!

Postauksen kuvat: Sebastian Trzaska

Banneri: Meri Björn