Klassinen ”salainen projekti”

Hei ystävät! Miten menee? Täällä ainakin ollaan ihan kevään pauloissa. Toin sisälle maljakkoon koivunoksia jokin aika sitten, ja niihin on jo puhjennut hiirenkorvat. Ryöstin siis röyhkeästi kevään luonnolta asuntooni. Ihminen on kummallinen.

Blogin hiljaiselo on ollut raaaaastavan pitkä, ainakin täällä päässä. Tuntuu, että kun blogin energia seisoo paikallaan, niin koko elämän energia seisoo paikallaan. Heh, pitää kai oppia vähän irroittautumaan. Hiljaiselo on liittynyt erääseen ”salaiseen projektiin”, joka ei itsessään liity blogiin ollenkaan, ja vie tällä hetkellä kaiken keskittymiseni.

Samalla kun aherran projektin parissa, minuun saa olla yhteydessä! Muuten räjähtää pää. Ideoita ja ajatuksia uusia postauksia varten ei juuri nyt omasta takaa irtoa, sillä kaikki ajatukseni pyörivät tämän projektin ympärillä. Siispä, mikäli sinulla on toiveita, otan niitä ilolla vastaan! On nimittäin huomattavasti helpompaa (ja nopeampaa) kirjoittaa, kun tietää mistä kirjoittaa. Ja ilman kirjoittamistahan ei luonnollisesti selviä.

Muutoin, kuullaan kun kuullaan!