Ihanaa jouluaattoa

Ihanaa jouluaattoa! 

Kyllä joulu on vaan ihmisen parasta aikaa. Vaikka rakastan joulua, tänä vuonna rakastan sitä jotenkin erityisen paljon. Ehkä se tuli oikeaan aikaan? Olo on rauhallinen ja mieli niin kiitollinen. 

Aiomme syödä riisipuuroa, saunoa, käydä kirkossa ja haudoilla, rauhoittua täydellisen jouluillallisen ja viimeisimpänä ohjelmanumerona annetaan ja avataan lahjat. Aamulla puurosta mantelin saanut toimii jouluhenkilönä (sukupuolineutraali nimitys joulupukille, heh), joka jakaa lahjat. Jouluhenkilön roolin saa vetää omalla tavallaan, rekvisiitalla tai ilman.

Mieleeni on jäänyt erityisen vahvasti isän suoritus joidenkin vuosien takaa, kun hän huomaamattomasti illallisen jälkeen paineli pihalle kirkkaanpunainen metsurin lämpökerrasto päällään ja juoksi ympäri taloa koputtelemassa ikkunoihin. Mehän mentiin sisällä ihan sekaisin ja juostiin ikkunalta toiselle ja yritettiin bongata joulupukkia! Lopulta hän tuli etuovesta sisään ja oltiin ihan täpinöissämme. Hahah, katsotaan, kuka saa show-vuoron tänä jouluna!

Läsnäolevaa ja nautinnollista juhlaa kaikille teille lukijoilleni! <3 Kiitän tästä vuodesta. Te olette minun lahjani!