Vuotta jäljellä tasan kaksi viikkoa!

Heippa rakkahat ja ihanaa alkanutta vuoden toiseksi viimeistä viikkoa! Pari juttua:

Miten kävi Lilyyn siirtymisen? 

No, sitä samaa mietin itsekin! Blogin siirrossa kestääkin oletettua pidempään ja tämähän tietenkin ärsyttää ihan suunnattomasti. Koitetaan malttaa odottaa. <3 Uudessa blogissa odottaa niin paljon uutta ja jännää, muun muassa uusi banneri!!! Onhan tuo Puolan skutsissa hotellihuoneessa kuvattu räyskä jo aikansa tuossa ollutkin. Hohhoijaa, en jaksaisi katsella sitä enää sekuntiakaan.

Miten vietän jouluni?

Lähden tästä tällä viikolla perheeni luokse Mikkeliin! Vielä en tiedä, että mikä päivä. Samuel menee omansa luokse. Ai että on ihana mennä kotiin! Onko muilla samoja fiiliksiä? Tiedossa taas niin perinteinen joulu kuin olla ja voi. Joulu on vaan ihan paras perinne vuoden loppuun!

Miten vietän uuden vuoden?

Sanopa se! Me ei tosiaankaan vielä tiedetä. Haluaisin poistua maasta, mutta pikkuhiljaa täytynee se ajatus kuopata. Olisi ihanaa tehdä jotain erikoista, sillä vaihtuva vuosi tulee olemaan todella erityinen. Ensi vuodesta tulee nimittäin tähän astisen elämäni merkittävin. Sitä (ja tämän ööh, tapahtumarikkaan vuoden loppumista) täytyy juhlia kunnolla.

Mitä ensi vuonna tapahtuu?

Voi kuulkaa. Vaikka sun mitä! Ei edes mielikuvitus riitä sinne asti. Tämä oli vuosi, jona opin niin paljon uutta (mm. sen, että kaikki on oikeasti mahdollista, se ei ole vain jokin typerä hokema), että tuntuu, että todella olen nyt tarpeeksi kypsä vastaanottamaan asioita, joille en aiemmin ollut vielä valmis. Toki ensi vuonna tulee myös ihan yhtälailla vastoinkäymisiä, eli uusia oppeja. Tätä aihetta itseasiassa sivuttiin myös E-kirjassamme. ”Hyvät asiat elämässä eivät tule erikseen, vaan kaiken muun mukana.” Elämä on aina joko juhlaa tai oppimista.

Mitä kannattaa tehdä vielä tämän vuoden puolella?

Visualisoida! Nyt on täydellinen aika suunnitella uusia asioita elämäänsä ja hankkiutua eroon niistä, jotka eivät enää palvele. Mieti asioita, joita elämässäsi on. Mitkä asiat ovat sellaisia, joista voisit päästää irti, ja mitä sieltä mielestäsi puuttuu? Ota itsellesi muutama tunti aikaa vielä tänä vuonna. Istu alas, sytytä kynttilä, laita lempimusiikkiasi soimaan taustalle, ota esiin iso paperi ja tussi ja ala suunnittelemaan. Jos pelkkä miellekartan tai listan tekeminen ei riitä – etsi netistä kuvia, jotka kuvastavat fiiliksiäsi ja tee niistä taulu. Itse pidin tällaisen suunnittelupalaverin itseni kanssa hetki sitten ja kylläpä taas kirkastui ajatus elämästä ja siitä mitä teen ja miksi. On niin hassua, että elämän visualisointia ja suunnittelua ei opeteta koulussa, vaikka se on yksi merkittävimpiä elämäämme vaikuttavia tekijöitä!

Ihanaa viikkoa rakkaat!