Pari joululahjaideaa

Voi joulu, joulu, joulu miten nopeasti tuletkaan! Viikon päästä jo? Rehellisyyden nimissä: en ole ostanut vielä lahjan lahjaa. No niin, nyt se on sanottu ja jokainen läheiseni, joka tämän lukee, voi laskea odotuksiaan aatolle.

Kaisa, otetaanpa 1.12. julkaistusta postauksesta tähän lainaus:

”(Joulukuussa:) – Aion keksiä killerijoululahjat läheisilleni. (Tässä vaiheessa kuuta sanon aina näin, kunnes paniikkishoppailen turhaa krääsää 21. joulukuuta)”

Katsos, tietää jopa itse jokavuotuisen käyttäytymismallinsa, muttei silti tee asialle mitään. Tosi tylsä läheinen!

Onko muita Minna Myöhäsiä? Toisaalta, nyt on vasta 17. päivä, joten mahdollisuutemme ovat vielä auki.

Tiedättekö, tilasin ameriikoista vaatteita yli kuukausi sitten. Maksoin parikymmentä dollaria ylimääräistä, että saisin pikalähetyksellä vaatteeni noin 5 arkipäivässä, jotta ehtisin pukea mustat ylipolven buutsit Kaisambulan avajaisten jatkobileisiin. No, vaatteet saapuivatkin lopulta kuukauden kuluttua tilaamisesta, eli money well spent.

Onneksi Suomen sisäisissä lähetyksissä nettitilaukset toimivat niin paljon nopeammin, ja siksi lahjoja ehtii vielä hankkimaan koto-Suomesta ilman paniikkipyörimistä kaupungilla. Ihan vaan kotisohvalla istuen ja glögiä siemaillen.

Tässä pari tärppiä meikäläisen suosikkiverkkokaupasta, Puhdistamolta tietenkin!

Puhdistamon havupuu-uutejuoma

En tiedä miksi kukaan antaisi toiselle joululahjaksi havupuu-uutejuomaamutta toisaalta en keksi, miksi kukaan olisi antamatta! Otan juoman lahjavinkkien yhteydessä esille siksi, että tilasin tätä metsän, Suomen ja saunan makuista juomaa hetki sitten ensimmäistä kertaa, ja oh boy. Rakastuin niin kovaa, että ajattelin jopa vaihtaa kaukorakkauteni kookosveden tähän suomalaiseen ihmejuomaan. Tai ainakin ottaa rinnalle hyväksi kaveriksi.

Havupuu-uutejuomasta liikkuu paljon huhuja pitkin intterwebsiä. Joku on parantunut syövästäkin sen avulla. Sen sijaan, että tekisin tutkimusta sen terveellisyydestä, ja eksyisin lopulta lääketeollisuuden propagandasivuille, diggailen perusloogisesta ajattelusta:

Metsä ja luonto on ehkä viisain, alkuperäisin ja terveellisin asia, mitä pallollamme on. Jo 20 minuuttia puiden siimeksessä oleilua tekee kehossamme merkittäviä fysiologisia muutoksia. Metsä parantaa, oikeasti. Tästä johdettuna ajatus siitä, että voisin juoda metsää päivittäin, tuntuu melkeinpä salaisuudelta, jota ei kannata kaikille huudella. No, minä huutelen, koska haluan teille hyvää, senkin rakkauspakkaukset. Silläkin uhalla että seuraavat 5 kuukautta havupuu-uutejuoma on loppu Puhdistamon verkkokaupasta ja jään nuolemaan näppejäni Mustikkamaalle. Muistattehan, että ”rakkaus” -koodilla tämäkin tuote on sen 15% mukavampi joulusta kärsivälle lompakollenne.

Huom! Erittäin hyvä lahja myös itselle.

Smoothie-mixit

Terveemmän elämän uudenvuodenlupaajan starttia voi omalta osaltaan tukea antamalla hänelle lahjaksi raikas smoothiemix! Se on ihana kaivaa esiin, kun joulusta on päästy yli ja kaikki tuore maistuu taas houkuttelevalta. Makuvaihtoehtojakin löytyy yhteensä neljä!

Onko läheisesi…

… Herkuttelija? Puhdistamon suklaasmoothie on sekoitus raakakaakaota, paahdettua kaakaota, riisiproteiinia, carobia, macaa ja mct:tä. Nam! Pyöräytä banaanien ja kookosmaidon kanssa sekaisin ja nautiskele terveestä elämästä.

…  Aurinkoon kaipaava? Puhdistamon energiasmoothie on oma lempparini! Se on ihanan kirpsakka sekoitus kurkumaa, tyrniä, ruusunmarjaa, porkkanaa, mangoa ja macaa. Ahh, mikä etelänloma suussa! Tämäkin itseasiassa toimii kookosmaidon ja banaanin kanssa blenderissä pyöräytettynä.

… Suomen luontoa rakastava? Puhdistamon marjasmoothie on jokaisen mättäällä viihtyvän tai ainakin marjastusreissun antimista nauttivan tyypin go-to. Jos kesän sadosta ei ole pakastimessa enää mitään jäljellä, kuivattujen marjojen jauhe toimii hyvänä korvikkeena! Laita banaanin ja avocadon kanssa blenderissä sekaisin.

… Menestyjä? Puhdistamon vihersmoothie tuo tehokkuutta ja lisäenergiaa menevän arkeen. Se tasapainottaa, ravitsee ja piristää niin kehoa kuin mieltä. Tällä lähtee päivä käyntiin oikealla meiningillä. Yhdistele blenderissä vihreisiin kasviksiin, avocadoon ja lisää vaikkapa vihreä omena tuomaan kirpeää makeutta.

Puhdistamon verkkokaupasta löytyy toki kaikkea muutakin kivaa. Ja koodilla ”rakkaus” tuttuun tapaan -15% alennusta. <3

Pari joulua takaperin ilahdutin muuten perhettäni näillä smoothiepakkauksilla. Isä sai vihersmoothien, äiti marjasmoothien ja isosisko suklaasmoothien. Meni aika hyvin itseasiassa yhteen tämän postauksen luonnekuvaustenkin kanssa.

Onnekasta lahjojen metsästystä!