Puhdistamon bileissä

Tuntuu, että about jokainen postaus alkaa nykyään lauseella ”huhhuh, miten intensiivinen videoiden editointiurakka takana”, eikä tämäkään postaus tee siihen poikkeusta.

Eilen loppui viikon mittainen urakka, kun saatiin elokuussa koettu & kuvattu suppailureissu julki. Tulipa ehkä muuten hienoin video tähän asti! Kokemuskin oli upea, 2 vuorokautta suppilautojen päällä Saimaalla! Jos et ole vielä videota nähnyt, ja luontoilu, trangiapuurot, rankkasade, teltan pystytys, naku-uinti ja kalliolta järveen vierinyt makuupussi olisi juuri sopivaa viihdettä maanantaipäivääsi, käypä tsiigaamassa eilen julkaistu video täältä. Olen saanut jo paljon hyvää palautetta ja toiveita, että voisin kirjoittaa reissusta enemmänkin. Ajattelin tehdä tässä alkuviikosta postauksen, jossa kerron kaikkea käytännön vinkkejä retkisuppailua varten (esim. miten ruokailut, miten paljon tavaraa mukaa, miten pitkä matka on järkevä, jne.)

Meistä on tullut Samuelin kanssa kanavan julkaisun jälkeen kunnon kotihiiriä. Tapa, jolla olemme kuvanneeet vlogeja (eli kaksi kameraa n. 24 h rec-tilassa) on osoittautunut ylläripylläri todella aikaavieväksi ediittipöydällä. Jatkossa kuvataan harkitummin matskua, jotta ehtii vähän elääkin.

Päätettiin myös, että Samuel keskittyy tästä lähtien täysillä kanavaan ja ottaa siitä päävastuun, ja minä saan pitää edelleen pääfokukseni blogissa, mikä on hyviä uutisia niin minulle kuin varmaan teillekin. Lisäksi editointi nopeutuu, kun ei ole kahta eri tyyppiä taistelemassa siitä, mikä on mielenkiintoista ja relevanttia ja mikä turhaa materiaalia.

Kiitos Puhdistamon, nämä kotihiiret pyyhkivät ediittipölyt olkapäiltään ja kaivautuivat perjantaina kolostaan ulos juhlimaan. Puhdistamo lanseerasi yhdessä Tomi Kokon kanssa Five AM -tuotesarjan, johon kuuluu kaikki tykötarpeet, mitä Kokon kuuluisaan Five AM- rasvakahviin tulee. Uusia kahvituotteita siis Puhdistamolla!

Ei muuta kuin kinkerit pystyyn ja kaikki yhteistyökumppanit paikalle! Kilisteltiin, syötiin tajunnanräjäyttävää Ruplan ruokaa, vedettiin raakakakkuöverit ja vaihdeltiin kuulumisia. Sain muun muassa ”ohimennen” kuulla Puhdistamon myynti- ja markkinointijohtajalta että meitsin ”rakkaus” -alekoodi on Puhdistamon parhaiten myyviä affiliaatteja! <3 Siellä minä vaan keräsin kehuja muina miehinä, vaikka kiitoshan tästä kuuluu teille! Huikeeta! Jatketaan superfoodien douppaamista samalla tahdilla ja levitetään rakkautta ympärillemme. <3 Ehkä jatkossa keksitään Puhdistamon kanssa jotain vieläkin siistimpää teille, kun alennetut superfoodit. 😉

Lempparipojat <3 Kuva: Jouni Ranta

Puhdistamolta saa nyt siis tilattua myös kahvia, sekä papuina että jauheena. Oma elämäni ainakin helpottuu tässä huimasti, kun ei tarvitse enää kipitellä kivijalkakaupasta toiseen laadukkaan kahvin perässä, vaan voi tilata pavut aina samassa satsissa superfoodien kanssa. Koomista kyllä, itse en ole vielä uutta kahvia edes päässyt maistamaan. Jokin kotihiireni piipitti lanseerauksessa, että illalla ei kannata kahvia juoda. Excuse me? No, tällä viikolla pitäisi postissa saapua vihreä paketti, niin katsellaan sitten, minkä arvion keskipaahtoinen Five AM -kahvi saa Kaisaminniltä. Mikäli Puhdistamoa ja Kokkoa yhtään tunnen, kahvista tuskin uupuu ainakaan laatu. Tai intohimo.Yksi bileiden inspiroivin ja hauskin yksityiskohta oli muuten drinkit superfoodlisäyksillä. Maistuisiko teillekin ruusunjuuri-margarita tai kookosveteen tehty mojito? Jälkimmäinen oli muuten paras koskaan juomani mojito, mikä ei kylläkään tule suurena yllätyksenä varmaan kenellekään. Kookosvesi <3

Uusillekin tiedoksi: Puhdistamon verkkokaupasta -15%:n alennus koodilla ”rakkaus”