Terkut mökiltä!

Morjens ja terveiset mökiltä, Saimaan rannalta! Ajateltiin ottaa pikku tauko Helsingistä heti myrskyisen Flow’n perään ja lähteä luontoon ”muutamaksi päiväksi” mökkeilemään ja tekemään se suppailureissu, josta puhuin aiemmin. Noh, tässä on nyt viisi päivää lusittu mökillä eikä olla ehditty edes suppilautoja puhaltaa. Täällä on vaan niin kivaa! Samuel peruutti aamulla loppuviikon palaverit ja luultavimmin meitä ei tulla ihan heti Helsingissä näkemään.

Ihmeellistä, että elämä voi olla aamu-uinteja, saunaa, grillausta, kahvia, auringonottoa, veneilyä, kalastusta, videoiden kuvaamista, kamerakaupoissa ravaamista ja erinäisten kameratarvikkeiden ostoa vajaalla parilla tonnilla, jätskiä, vihersmoothieita, marjoja, kantarelleja, radion kuuntelua, meditointia, venyttelyä, kiitollisuutta, nauramista, temppuilua, perunoiden keittoa ja tiskausta.

Ja elokuuta mennään! Hullua ajatella että koululaiset ovat jo koulussa. Ollaan tässä mietitty, miten hirveältä tuntuisi mennä kouluun. Haha. Onneksi on aikuinen, eikä tarvitse tehdä enää mitään, mitä ei halua, haha!

Blogi ei ole hetkeen päivittynyt säännöllisesti ja siihen on erittäin hyvä syy. Heh, kerrankin. Tässä taitaa itseasiassa olla pienen announcementin paikka. Meitsi siirtyy nimittäin kuvista ja kirjoittamisesta myös elävän kuvan pariin. Vihdoin! Meillä alkaa Samuelin kanssa yhteinen youtube-kanava 26.8! Jee! Vastaanotto tälle on ollut ihan super ihana snäpissä ja mekin ollaan tosi innoissamme. Ollaan kuvailtu jo muutamia vlogeja, ja niitä alkaa sitten tippua kanavalle säännöllisesti kun se on ensinnäkin luotu, heh, ja sitä ennen sille pitäisi vielä keksiä nimi! Ehdotuksia saa heittää!

Tästä on kyllä tulossa tosi siisti juttu. En ole ehkä vuoteen ollut mistään näin innoissani. Nyt vaan pitää malttaa odottaa vielä reilu viikko!