Hyviä biisejä genreittäin

Snapchatin biisivalintani herättävät aina paljon kysymyksiä ja moni onkin toivonut, että voisin listata joitain suosikkibiisejäni blogiin esimerkiksi genreittäin. No, aloin tuossa listaamaan biisejä, kunnes tajusin, että olen tekemässä vuosisadan kuivinta postausta. Harvoin se musiikki miltään nimittäin tekstin muodossa kuulostaa! Sitä paitsi kuka oikeasti 2017 vuonna jaksaa copy pastettaa biisien nimiä jostain blogista ja penkoa ne itse Spotifysta kuunneltavaksi? JOTEN. Loin ihan teitä varten neljä julkista soittolistaa. Kyllä! Neljä eri tunnetilaa/genreä/hetkeä/fiilistä meitsin elämästä. Lisäilen näihin soittolistoihin biisejä sitä mukaan kun hyviä löytyy/muistan näiden olemassaolon, haha. Näin aluksi niihin on lähinnä nyt vain räiskitty jotain, mitä soittolistoillani on pyörinyt. Laittakaahan seurailuun!

Kaisaminni Bauss -> KLIK! Boss-mindstate. Confidence boost. I am the shit -fiilikseen tai sen kultivointiin.

Kaisaminni Melancholy -> KLIK!

Moody/Melancholy/Blue. Ovulaation jälkeiseen pohdiskelufiilikseen. Introvertteilyyn. Auringonlaskun tsiigailuun parvekkeella. Jos polttaisin röökiä, sanoisin että röökin polttoon, mutta en polta, joten sanon että sellaisiin hetkiin, joihin rööki saattaisi sopia. Heh, tiedättekö, röökifiilis, ai ette, höh!

Kaisaminni Krebaus -> KLIK!

Kreisibailaukseen tietty! Alkoholilla tai ilman. Riehu, tanssi, moshaa, hypi pöydillä, tee virheitä, elä kerran, huominen on huomenna ja sitä rataa. https://open.spotify.com/user/1111039052/playlist/0gNwm40UdIbUQMnB6Shr54

Kaisaminni SEX -> KLIK!

Seksifiiliksen kultivointiin, seksuaaliseen kehonkäyttöön tai ihan ”vaan” seksiin. https://open.spotify.com/user/1111039052/playlist/4O7We1McZ5vjWoecIDjo6p Kaisaminni ei vastaa soittolistojen sisällöstä millään lailla. Kuuntelu ja sen seuraukset omalla vastuulla. PS. Otetaan vastaan DJ-keikkapyyntöjä! Tuntipalkka 1000€ + juomat (mielellään suodatettu vesi sitruunamehulla). PPS. Ai onko elämäni muuta kuin baussina olemista, krebailua, melankolistelua ja seksiä? Öö, ei.