Ah, kirkas blondi taas!

Vihdoin! Tukka päivitetty odottamaan kevättä. En usko, että on mitään parempaa pikalääkettä talven runnomalle peilikuvalle kuin kampaamokäynti. Se vain raikastaa koko olemuksen niin, että ihmiset kaduilla luo taas katseita. Rakastan sitä, kun katsotaan silmiin, eikä luovita vain harmaina ohi. Voihan se olla myös merkki keväästä, mutta jostain syystä toisen ihmisen huomaamista tapahtuu aina erityisen paljon silloin, kun on juuri tullut kampaajalta.

Olen raidottanut päätäni vaaleilla raidoilla jo kymmenen vuoden ajan ja tehnyt sen paria syrjähyppyä lukuunottamatta joka kerta samalla luottokampaajallani, kotikaupungissani Mikkelissä. Oma hiustenvärini on sen verran vaalea, että pelkkä raidottaminen riittää pitämään sen kirkkaan blondina. No, nyt kun tässä on kolmisen vuotta jo Helsingissä asuttu, niin ajattelin että olisi varmaan aika löytää oma luottoraidottaja täältä vähän lähempää. Intiimistä kampaajataustastani johtuen ajatus siitä, että istuisin jonkun tuntemattoman nahkaiseen penkkiin ja antaisin hänen tehdä hiuksilleni jotain ilman, että hän tuntee pääni muodon ja luomet kuin omat taskunsa, tietää perheenjäsenieni nimet, ammatit, harrastukset, kuulumiset, ihmissuhdekuviot ja mielenkiinnonkohteet tuntui vain yksinkertaisesti omituiselta. Miten se muka voi tietää mitä minä haluan ja mikä minulle sopii? Ja mistä siinä operaation lomassa sitten juteltaisiin, ellei siskoni ylioppilasjuhlien tarjoamuksista tai siitä milloin äidilläni on kesäloma?

No, kiitos viime kesän kesäteatteriproduktion, tutustuin siellä yhteen meidän maskeeraaja-kampaajista, jolla sattumoisin oli oma parturi-kampaamo täällä Helsingissä, Milvi. Sonjan tapa kiristää, kohottaa ja silottaa kampaukseni ennen näytöksiä sai minut vakuuttuneeksi siitä että tässä on nainen, joka tietää mitä tekee ja vielä nauttii siitä. Hiukseni saikin sitten latistua, harmaantua ja kasvattaa juuriaan koko talven ajan, kunnes tajusin varata ajan hänelle värjäykseen.Ja kyllä kannatti! Taisin nimittäin löytää sen luottoraidottajani. Lopputulos oli juuri se, mitä halusin; kirkas vaalea olematta yhtään harmaa tai tuhkainen. Enkä pistänyt pahakseni sitäkään bonaria, että Milvissä käytetään vain Kevin Murphyn tuotteita. Kevin Murphy on #crueltyfree eli tuotteet ja hiusvärit eivät sisällä mitään eläinperäistä, niitä ei ole testattu eläimillä, ne ovat eettisiä ja pakkauksetkin on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Jos noilla kriteereillä saa hiukset vielä moitteettomaan minttiin, niin en kyllä todellakaan pistä pahakseni sitä, että parannan maailmaa samalla!

Ja miten kauniit pakkaukset!

Milvi tarjoaa meitsin lukijoille 15%:n alennuksen kaikista Sonjan töistä. Elikkäs mikäli innostutte kokeilemaan Sonjan käsiteltävänä olemista, niin mainitkaa jossain välissä operaatiota sana The Good Morning niin kassalla hinta huokenee. Milvillä on muuten myös kätevä 24/7 nettiajanvaraus, jonne pääsee tästä.

Ei muuta kun tukat kevätkuosiin! Miettikää, muutaman päivän päästä voi jo sanoa että vappu on ensi kuussa. Että niin se kevättalvi vain ohi vierähtää. Valoa kohti!