Muuttohaaveita

Heipparallaa!

Mitä teille kuuluu? Joulukuu tuli! Ihmeellistä. Niin se vain joka vuosi tulee.

Minulle kuuluu ärsyttävää ja ihan kivaa myös. Elämä on siltä puolin hyvin että minulla on katto pääni päällä, työ, pommeja ei sada, ja läheiseni rakastavat minua.

No, sitten on myös joitain asioita, jotka kaipaisivat muutosta. Syksy on kulunut tosi odottavissa merkeissä. Olen vähän etsinyt elämälle uutta suuntaa ja ollut ajoittain hyvin inspiroitunut ja välillä taas aivan pohjalla. Olen päättänyt odottaa. Silloin kun ei tiedä mitä tekisi, aika tekee hyvää.

Talvi puolestaan on laukaissut tarpeen jollekin radikaalille tapahtumalle. Olen pohtinut hiustenvärjäysten, otsatukan leikkaamisen, ulkomaille muuttamisen ja yksinkertaisesti vain kaiken tällä hetkellä tekemieni asioiden lopettamisen läpi, mutta kaikki ongelmat tuntuvat kulminoituvan vain yhteen asiaan. Ja itseasiassa kulminoituukin. Nimittäin asuntoon.

Vuosi ja yksi kuukausi Töölössä on täysi ja haluaisin vaihtaa maisemaa. Mieluiten takaisin Hakaniemeen, jossa sijaitsi ensiasuntoni Helsingissä. Se on minulle voimakasta seutua, koska niihin kadunkulmiin ja lähikauppoihin assosioituu se uuden viehätys ja inspiraatio. Ja siellä ollessani se palaa aina takaisin. Vau, oma elämä.

No, uusi asunto on ollut etsinnän alla jo hetken ja ehkä maailmankaikkeus sen vielä eteeni tarjoaa. Toistaiseksi koitan malttaa malttamattoman mieleni ja tyydyn unelmointiin. Mikäli jollain teistä sattuu olemaan vuokralla tai myynnissä kaksiota Hakaniemen lähistöltä, tai huonetta kommuunista samoilta seuduilta, saa olla yhteydessä!