Sushi- & thaibuffet Sashi

Ihana kirjoitella postausta meidän jättisängyssä loikoillen. Mies katsoo Suomen ja Venäjän peliä intensiivisesti, minäkin sivusilmällä. Rakastan katsoa kaikenlaisia kollektiivista kiihkoa ja yhteishenkeä nostattavia spektaakkeliohjelmia, mutta parasta on kun voi tehdä jotain muuta samalla ja sivusilmällä voi seurata jännitystä. Silloin ei ehdi kyllästyä kumpaankaan tekemiseen!

Huomasinkin tässä postauksen kuvia muokatessa että onpa nälkä. Ehdotin että tehdään kanasinihomejuustopizza pelin jälkeen. Se sai hyväksynnän. Paitsi jos Suomi voittaa. Sitten lähdetään kuulemma Hookiin siiville.

Mutta aiheeseen! Me ollaan vasta hiljattain herätty siihen että ihan meidän naapurissa on moderni ja pieni sushi- & thaibuffet. Ollaan harrastettu kyseisiä lounassettejä jo aika kauan, mutta toistaiseksi hinta-laatu-suhteeltaan parasta titteliä on kantanut ehkä Tallinnanaukion FLQ (10€). Ja sitten naapurista löytyy pätevä kilpailija, Sashi (9€)! Tämä on kova juttu! Hyvä Etu-Töölö!

Pelkästään sushin takia Sashiin ei tosin kannata mennä. Makit olivat aika toisistaan poikkeamattomia perusvegerullia. Lohta ei ollut ollenkaan. Mutta thaisoossit sen sijaan olivat todella maukkaita ja niitä oli ainakin neljää eri sorttia. Täällä ollaan ehditty jo pari kertaa käydä lounaalla ja yhtenä thaivakkarina varmaan Tamarinin lisäksi pysyykin.

Sashi, Tunturikatu 18.