Hyvästit treenipöksyille

On niitä vaatteita, jotka oston jälkeen roikkuvat vielä vuoden päästä kaapissa käyttämättöminä, parhaimmillaan hintalapun kera…

… ja sitten on niitä kledejä, jotka jostain syystä yhä vain vetää päällensä vaikka ne kirjaimellisesti hajoavat jo käsiin. Tai siis tässä tapauksessa jalkoihin.

RIP ICANIWILL -treenipökät. Lempparipökät. On ehkä aika päästää sinut viimeiselle matkallesi.

Kiitos kun istuit niin saatanan hyvin ja kuosillasi loit visuaalista harhaa jalkojeni lihaksikkuudesta. Kiitos että nousit vyötärölle asti, etkä valunut sieltä alas. Ikinä. Et edes kun hävitin kiristysnarun pesukoneeseen. Pysyit ilman sitäkin.

Kiitos kun olit niin venyvää materiaalia etkä ikinä puristanut. Kiitos kun et koskaan kuultanut läpi ja paljastanut alkkareitani kanssatreenaajille.

Kiitos kun herätit huomiota ja sait ihmiset lähestymään minua kysyen mistä olet kotoisin. Kiitos kun olit monien keskustelujen aloittaja ja sait ihmiset muistamaan minut sinun ansiostasi.

Hyvästi, luotettava treenikamu. Paras, jota minulla on ollut. Voin toki hankkia korvikkeen tilallesi, mutta haluan että tiedät että se ei koskaan tule olemaan niin kuin sinä. Se ei ole nähnyt kaikkia niitä tuhansia kyykkyjä ja imenyt desilitroittain pakaranalushikeä, kuten sinä uskollisesti olet tehnyt. Se on vain uusi puhdas pöksy, jonka kanssa minun täytyy aloittaa yhteinen matka aivan alusta.

#ICANTIWONT