Pari hyvää itseruskettavaa testissä

Vihdoin tuli pilvistä ja tuulista ja kylmempää ja pääsin viime viikolla saapuneiden itseruskettavien kimppuun! Minä kun tykkään auringonpaisteella olla pihalla hankkimassa luonnonbrunaa mielummin kun hikoilla himassa purkkien kanssa. Tosin ymmärrän myös niitä, jotka haluavat suojata itsensä auringolta ja hankkia suosiolla brunansa purkista. #melanoomahysteria.

… tai siis en ymmärrä, mutta olen ymmärtänyt, että monet jostain syystä tekevät niin. Tietty aurinkoherkät ihotyypit erikseen ja niin edelleen. Itse en olekaan käyttänyt aurinkorasvaa sitten Thaimaan reissun vuonna 2005. Saa tulla sanomaan ”mitä minä sanoin” jos sairastun johonkin aurinkoperäiseen, heh.

Kuuluitpa sitten kumpaan ruskettajaryhmään tahansa, pilviset ja sateiset päivät ovat täydellisiä rusketuksen hankkimiseen tai sen syventämiseen, vahvistamiseen ja ylläpitoon.

Tämä on yhteistyöpostaus. Kaikki postauksen tuotteet on saatu Tanstorelta. Olen ollut yhteistyössä heidän kanssaan aikaisemminkin. Silloin testasin For All My Eternityn Tanning Moussea, joka sai meitsiltä täydet pisteet. Aiempi purkki olikin jo loppu joten täydensin varastoni kyseisen tuotteen suhteen JA otin myös uusia juttuja kokeiluun.

Ennen kuin käydään ruskettaviin kiinni, tehdään alkuvalmistelut. Kuorinnan skippaan aina (iso virhe?), mutta kuivat aluet koitan muistaa rasvata.


Sitten ruskettaviin. For All My Eternityllä oli näköjään vaahtomaisen lisäksi myös suihkutettava fast tan -itseruskettava. Tämän tuotteen juju pitäisi nimensäkin mukaan olla nopeus. Kulkee laukussa mukana, ja sillä voi suihkia nopean pronssin sävyn iholle, joka kehittyy pitkäkestoiseksi rusketukseksi yhdessä tunnissa. Mitä pidempää antaa vaikuttaa, sen tummemmaksi rusketus kehittyy. Suositellaan kuitenkin levitettävän levityshanskalla. En sitten teidä kuka kantaa laukussaan levityshanskaakin, mutta kokeillaan nyt aluksi ihan vaan kotona.

Hahah. Jollain häiriintyneellä tavalla nautin näiden kuvien otosta oudon paljon Älkää kysykö miksi, en tiedä!

Eli suihkuti suihk vaan iholle ja hieroti hior hanskalla tasaiseksi. Aluksi väri jäi dekolteelle aika epätasaiseksi ja ehdin jo vähän säikähtää, mutta väri tasottui loppupeleissä tosi hyvin. Ihan heti rusketusta ei tosin näkynyt, mutta muutaman tunnin päästä se oli jo vahva. Eli kun lähtee yöhön ja suihkii tätä iholle, rusketus tummuu sitä mukaa kun ilta pimenee.

Käytin fast tania vain käsiin ja rintakehään. Sitten minun sormeni syyhäsivät jo seuraavaan ruskettavaan, jolle piti jättää yhtälailla puhdas canvas – jalat.

Nimittäin! Katsoin huvikseen mikä on Tanstoren tyyrein merkki ja tilasin sitä. Ihan vaan tietääkseni korreloiko hinta laadun kanssa eli kohtaako For All My Eternity voittajansa. Vastaus: Ehkä jopa kohtasi!

St. Tropez. Merkiltä löytyy asteittain ruskettavaa, perusruskettavaa ja supertummaa ruskettavaa. Tilasin perus. Ja levitin ensin vain toiseen jalkaan jotta voisimme vertailla:

Ja sitten kasvoihin. Jotkut levittävät itseruskettavan meikkisienellä kasvoihin, mutta minä vetelin ronskisti hanskalla ja tuli ihan hyvä. Kunhan muistaa tehdä hiusrajan tarkasti. Jos omistaisin meikkisieniä niin ehkä saattaisin kyllä käyttää niitä.

Eroja For All My Eternityyn:

  • OH MY GOD mikä tuoksu! Tuoksuu siltä kun oli pieni ja äiti laittoi tukkaansa ja suihkutteli sinne kaikkea hienon hajuista
  • Ei jostain syystä tahrannut vaaleita lakanoita, kuten FAME
  • Väri on ehkä hitusen vaaleampi ja oranssihtavampi
  • Jättää ehkä semisti itseruskettavan tuoksun iholle ennen kuin värin pesee pois
  • Mageempi purkki
  • Levittäessä voi kuunnella Welcome to St. Tropezia ja juoda cocktaileja

Sitten pitää vaan muistaa kuoria ihoa säännöllisesti ettei rusketus rapistu epätasaisesti pois. Kohta alkaa kuulemma taas helteet eli pääsee biitsille!

Kesäistä toukokuuta kaikille!