Fiilikset asusovituksesta

One does not simply go back in time when it was 1700’s…

image

… mutta teatteri, se mahdollistaa kaiken! Ja 1700-luvulla sitä tulee meikäläinen elämään koko kesän. Voi luoja. Ei kyllä ole mitään herkkua, varsinkaan naisena…

Yksi ja ainoa hyvä asia tuona aikakautena olivatkin vaatteet. Ja niitä päästiin eilen sovittelemaan asusovituksessa! Voi jösses sentään mitä korsetin kiristystä ja tissien puristusta puhumattakaan pukujen painosta. Hyvä kun jaksoi oman henkarinsa kantaa sovituskoppiin. Alkuhuumassa puvut päällä mietittiin miksei nykyäänkin voisi olla tällainen pukeutumismuoti, mutta kun parin tunnin venkslauksen jälkeen sai omat löysät trikoot jalkaan, tuli aika huojentunut olo.

En tietenkään tajunnut ottaa mitään kovin hyviä kuvia asuista, mutta ehkä hyvä niin. Nyt teillä on ainakin joku syy tulla katsomaan esitystä, hah! Muistin tosin snapchatata kuvien oton sijaan (@kaisminni). Minulla on oman roolini lisäksi kolme sivuroolia, mikä tarkoittaaa kaiken kaikkiaan neljää asua. Kuvassa on niistä ehkä kevyin ja muutenkin helpoin päällä, heh. Eli toisin sanottuna kyse ei ole mistään hienostorouvasta vaan nätisti sanottuna kapakkatytöstä.

Kyllä se vaan heti muuttaa fiilistä kun saa verkkareiden sijaan oikeat roolivaatteet päälle! Tässähän ihan meinaa innostua. Jee!  Varatkaa lippuja! Taivallahden Kesäteatteri sijaitsee siis aivan Hietsun vieressä ja meille ollaan parhaillaan rakentamassa sinne 300-paikkaita katettua katsomoa.

Rentouttavaa sunnuntaita! Ihana toi sade.

PS. Uusi tägi syntyi! ”Teatteri”!