Motivus-comeback vol. 2!

Back in the game! Tämä mimmi palaa Motivuksen treenaajiin jo toistamiseen. Muistelin tuossa parin vuoden takaista Helsinkiin muuttoani. Aloitin Motivuksen kanssa yhteistyön heti, kun minulla oli helsinkiläinen katto pääni päällä ja Hämeentien melu jalkojeni alla. Se oli rakkautta ensi hauiskäännöllä, kuten jo aiemmin mainittu.

Olen pari kertaa aina lähtenyt kokeilemaan muita saleja tai salitonta elämää ylipäätään, mutta aina on tullut palattua maitojunalla takaisin Motivukselle. Kuten nytkin. Se vain on paras. Jostain selittämättömistä syistä, joita olen ruotinut mm. tässä ja tässä postauksessa.

Ai että! Ihanaa olla takaisin! Ja ihanaa nähdä kaikkia vanhoja tuttuja naamoja taas. Päivittelen treenikuulumisia sitten myöhemmin, kunhan olen ensin päässyt taas vauhtiin ja saanut jonkinlaista tatsia tähän Motivuslaiffiin.

Nimimerkillä teatterihaahuilija-herkkis-introvertti sai tarpeekseen ja siirtyy taas astetta testosteronisempaan elämään.