Juuh elikkäs ne Hullut Päivät

Blogitauon aikana tuli enemmän ja vähemmän fiiliksiä siitä, että olisipas ihanaa kirjoitella blogiin taas. Eräs sellainen hetki oli kuitenkin niin vahva etten pääse siitä yli enkä ympäri ellen päästä sitä nyt ulos. Nimittäin.

Käytiiin vähän hulluilla päivillä.

Oli aika hauskaa…

Oltiin varauduttu kiireiseen ilmapiiriin ja tungokseen ja osta osta! Ja touhutonttu-musiikkiin ja heräteostoksiin ja tarjoushaukkailuun mutta EI! Kakesta edellämainitusta häsläyksestä huolimatta päädyttiin kävelemään hidastetusti ja kylmän viileästi kohteemme luo. Se oli mielenosoitus.

Syy miksi ikinä perseeni raahasin tuonne kamalaan kulutusjuhlaan oli nimittäin välttämätön peruselintarvike: Ben & Jerry’s, jonka tarjous oli lähestulkoon kiihottava: kaksi euroa halvempi hinta kuin normaalisti! Se oli mielestäni tarpeeksi hyvä syy ostaa purkkeja 13 kappaletta ja kuljettaa ne kylmäkassissa kotiin ja sijoittaa sulatettuun sekä tyhjennettyyn pakastimeen. Ne purkit sai aika hyvän kodin, vaikka itse sanonkin.

Tämä kolmentoistatoista purkin arsenaali on herättänyt keskustelua niin suvun kesken kuin koulussakin. Osa ei vain ymmärrä, mitä kukaan tekisi kolmellatoistalla purkilla jätskiä. Ja vielä noin kallista!

Ensinnäkin kyseessä ei ole jäätelö, vaan Ben&Jerry’s, joka on vähän niin kuin elektroniikan Apple ja tehosekottimien Vitamix. Toisekseen, ei ole mitään ihanampaa tunnetta kuin tieto siitä, että pakastimessa odottaa yllä oleva näky.

Kuinka olen ylipäätään pärjännyt tässä harmaassa elämässä aiemmin ja jaksanut jopa hymyillä silloin tällöin? Mielestäni jokainen ihminen ansaitsee välittömän pääsyn Ben & Jerry’s purkkien ääreen ja jos näin pienellä investoinnilla voi nosta elämänsä laatua, niin se kannattaa tehdä!