Tervetuloa uuteen blogiin!

Eikä! Tervetuloa! Kääks! Ja-vielä-joku-yhtä-tahditon-aloitushuuto!

Ihan aluksi, olen blogin muutosta ja kaikesta siihen liittyvästä säädöstä täys ihmisraunio. Koko prosessiin on mennyt yli kuukausi ja meitsillä kiehuu yli vieläkin. Teasasin teille vaihdosta jo viime kuun lopuilla mutta na-a-aa, eipä olekaan ihan niin helppo ja nopea homma, Kaisa-kulta. Koitan päästä kaikesta kokemastani traumasta yli ja ymmärtää pikkuhiljaa että kaikki on nyt ihan hyvin. Minä </3 tekniikka, forever.

Tässä sitä nyssitte ollaan! Uudessa omakustanteisessa kodissa. Täällä tuoksuu ihan hyvältä, muttei vielä täysin omalta.

Ja sitten tärkeimpään: KIITOS jokaiselle joka lukee tätä tällä hetkellä! Mahtavaa että olette löytäneet perille! Ja aivan älyttömän mahtavaa mikäli jäätte seuraamaan. Laittaisin tähän kohtaan miljoona hymiötä mutta kauhukseni huomasin että tässä uudessa teemassa hymiöt muuttuvat sellaisiksi kammottaviksi keltanaamoiksi!!! En tiedä pystynkö elämään tämän faktan kanssa… Meidän täytyy ehkä kehitellä jokin koodikieli hymiölle, jotta tiedätte milloin koitan luoda tekstiin lempeää sävyä ja vähentää sen hyökkäävyyttä. Hymy.

Useiden pettymysten jälkeen luulen kuitenkin löytäneeni sen oikean teeman, vaikka se ärsyttääkin vielä vähän. Väreissä loistaa valkea, harmaa sekä murrettu musta. Ei mitään keltaista. Toistan: ei siis mitään keltaista, koskaan. Fontti on olevinaan tällainen leikkisä. (Koitan tottua siihen parhaillaan…)

Myös yläbannerin kuva on heitetty hiiteen ja oikeaan palkkiin on ilmestynyt Archives-valikko, josta pääsette käymään blogin historiaa läpi kuukausi kuukaudelta. Katsotaan nyt sitten minkälaiseksi tämä paikka lopulta muovaantuu, kunhan saan kaikki muuttokuormat perille ja kalusteet roudattua paikoillensa. Vink-hymy.

Mulla on niin paljon papatettavaa aina kirpeistä syysaamuista uusiin ruokaideoihin ja elämänmuutostarinoihin etten edes tiedä mistä aloitan, joten aloitan vaikka ihan vain tämän hetkisistä kuulumisista. Instassa meitsiä seuranneet saattavatkin olla suhteellisen hyvin kartalla.

Elikkäs. Meitsille kuuluu tosi hyvää. Jokaisella elämän osa-alueella tuntuu menevän hämmentävän hyvin. Olen kuin olenkin löytänyt taas paikkani maailmassa väliaikaisesti. (Sitä päivää odotan, kun huomaan löytäneeni jonkin pysyvän, mutta enpä usko sen tapahtuvan ikinä. Tai sitten olen kuollut.) Blogimaailma ei enää tarjonnut meitsille mitään mielenkiintoista, joten päätin tehdä täyskäännöksen. Ammattibloggaajasta opiskelijaretkuksi. Skumppa-aamupaloista vessapaperivarkaisiin. It is what it is.

Vietän siis tämän vuoden kansanopistossa opiskellen draamaa. Käytännössä näyttelijäntyötä. Ja kaikkea siihen liittyvää. Myönnän olevani täysin teatterimaailman pauloissa. Opiskelun sisältöä on vaikea laittaa puheeksi ja vielä vaikeampaa tekstiksi, joten sanotaanpa vaikka yksinkertaisesti että meillä on huikea luokka ja parhaat opettajat. Jokainen koulupäivä räjäyttää mielen jollain tasolla. Jopa flegmaattisimpina päivinä räjähtää edes nauruun.

Ehkä kaikki summautuu tähän: Olen niin kokonainen. Kuin lasi johon kaadetaan jatkuvasti lisää viiniä, vaikka se on jo piripinnassa. Kamala himo ja kiire juoda kaatonopeuden tahtiin, jotta yhtään pisaraa ei valu hukkaan. Siitä humaltuu. Mieletön elämä, huhhuh.

Joka tapauksessa takaisin ollaan uudella energialla, levänneenä ja inspiroituneena. Jatketaan tästä!