Kesäloma

No hellurei ja hellät tunteet taas pitkästä aikaa! Pienen postaustauon jälkeen palaan tänne vain kertoakseni että tauko jatkuu. Sorry! Siippa jäi lomille ja aurinkokin saapui sopivasti tänne kylmään Pohjolaan kypsyttämään marjapensaiden satoa, eli läppärin ja Olympuksen voi jättää hyvillä mielin suojuksiinsa pariksi viikoksi. Eikö niin?

kesä1.1

Saatiin auto käyttöön ja meinattiinkin nyt roadtripata Flow’hun asti pitkin Suomen maaseutuja! Tällä hetkellä ollaan Pirkanmaalla. Makoilen riippukeinussa ruohonleikkurin, sirkkelin ja vasaran laulaessa ympärillä. Käyn välillä viemässä vettä tuolle katolla heiluvalle landespedelle. Ei raaski nääs katsella katolta tippuvia äijiä näin kauniina hellepäivänä. Muija siis bloggaa ja muut urakoi. Työnsä se on kai kaikilla, heh.

Kesä on tuntunut kyllä ihan erilaiselta kun on ottanut hetkeksi totaalisen irtioton blogista. On voinut silitellä navetan kissanpentuja ilman taka-ajatuksia blogista. On voinut mustikassa läiskiä hyttysiä otsaan miettimättä, että hyttysten v*ttumaisuushan poikisi hauskan postauksen. On voinut hakea raakamaitoa läheiseltä maitotilalta miettimättä mitään reseptejä. On voinut mennä ja tulla ja olla miettimättä syitä tekemisilleen. Elää vain, niin kuin tavalliset ihmiset.

Meitsin kesää voi seurata Snapchatista ja Instagramista nimimerkillä kaisaminni. Sinne päivittelen kyllä ahkerasti koska se on niin noppeeta ja heleppoo hommoo ilman sen kummempia selontekoja.

Jee! Aurinkoisia päiviä kaikille! Ja lomalaiset, tulkeehan sieltä kaupungista maalle. Täällä on mukavaa.