K-E-S-Ä

Jooo joutui armas aa-ii-ka. Se ois niinku kesä ny! Kreisikesä.

Ehkä ekaa kertaa ikinä päästän itseni talviturkissa päättäripäivään. Hyi olkoon mikä mukavuudenhaluinen aikuinen minusta on vuodessa tullut! Viime keväänä turkki lensi jo huhtikuussa. Ja vielä klo 6 aamulla. Nyt syön hilloja aamiaiseksi klo 12 päivällä… Asetan uuden tavoitteen: ennen juhannusta.

Kesä on kyllä korkattu jo kaikin muin tavoin; on syöty Helsingin jäätelötehtaan jädeä Kaivarissa, oltu piknikillä, juotu drinkkejä, syöty parvekkeella, otettu rannalla aurinkoa, lenkkeilty topissa, pyöräilty yöllä pitkin Kalliota etsien ruokapaikkaa, kuunneltu Siltasessa livejazzia, tanssittu ja laulettu Töölönlahdella, ostettu kesäkengät ja…

Tänään seilaan Lonnaan syömään. Toivotaan, että Lonnan rafla tekee vaikutuksen ja pääsee blogiin esittelyyn.
Kesä, kiitos kun tulit taas ja pyyhit talven ikävät muistot pois. Älä lähde hetkeen, jooko?