Drinkkivinkki

Mietitkö sopivia drinkkejä huomisten valmistujaisten jatkoille? Vielä ehtii Alkoon! Minä ehdotan keväistä mojito-baaria. Ja sinne joku pukumies (tarvittaessa vaikka oma isä) baarimikoksi. Ei muuta kuin musa (esimerkiksi Spotifyn Lounge – Soft House -soittolista) soimaan, lakin kuminauha visusti leuan alle ja afterpartyt käyntiin!

Nautiskeltiin DIY-mojitoja tuossa keskiviikkoillan rietoksi. Sain (taas kerran) todeta, että onpa ihanaa saada olla normaalisti toisella puolella tiskiä. Mojitot oli ihan söpö yritys, mutta ensi kerralla täytyy varmistua siitä, että pakastimessa on tarpeeksi jäitä, sekä siitä, että taloudessa on siivilä, sekä siitä, että löytyy sopivia laseja kyseiselle drinkille. Mintun rippeet viinilasissa olevan jääpalattoman litkun pinnalla olivat aika karua katseltavaa. Mutta maku sentään suhteellisen jees!

Mojiton ohje esimerkiksi täältä.

Tuli mieleen, että olisi hauska tehdä tänä kesänä paljon erilaisia drinkkejä. Jos vaikka hankkisi sen siivilän. Ja sheikkerin. (Tällä kertaa sheikkasin Fitnessgurun sheikkerissä. No, sheikkeri kuin sheikkeri!) Tai sitten vain jätän hommat ammattilaisille ja jatkan Shakerissa käymistä. Ei paha vaihtoehto sekään.

Mikä on teidän lempidrinkkinne ja osaatteko valmistaa sen itse?