JOULUKALENTERI: LUUKKU 24

Oikein ihanaa jouluaattoa kaikille multa ja joulukisulta! Toivottavasti teillä on asiat hyvin, ja vaikka ei olisi niin toivottavasti tänään osaatte rentoutua ja nauttia. Kaikki kääntyy parhain päin. Edessä on uusi vuosi ja se tuo paljon uusia seikkailuja, joista meillä ei ole vielä aavistustakaan.

Jouluna. Syökää hyvin mutta sopivasti, muistakaa juoda vettä ja tehkää pitkiä kävelyitä. Jos ja kun vedätte näinä päivinä vuoden parhaita treenejä, niin palautukaa niistä seuraavasti: Vetäkää joulutorttuja palautusateriana ja verryytelkää raikkaassa ilmassa lenkkeillen, saunokaa pitkään ja hartaasti ja juokaa samalla jääkylmää vettä. Jos olette lumen äärellä, hakekaa saunomisen kylkeen saavillinen lunta ja hierokaa sitä treenattuihin lihaksiin. Itse kauhoin kylppärin lattialle kasan lunta ja istuin sen päälle takareisi/pakara-painotteisen jalkatreenin jälkeen. Ai että, miten hyvältä tuntui! Seuraavana aamuna tuntui kun olisi herännyt taivaasta.

Nyt pientä joululoman poikasta tiedossa täältä puolelta. Palataan taas kun mielessä on jo uusi vuosi. Vielä kerran, lämpöä ja rakkautta jokaisen aattoon! <3