JOULUKALENTERI: LUUKKU 23

Oletko sinä tyyppi, joka tykkää mitata ja laskea kaiken urheilulliseen elämään liittyvän? Toistot, kilometrit, sykkeen, nukutut tunnit, kalorit, askeleet,… Vai oletko enemmän fiiliksen mukaan -tyyppi?

Itse olen jostain välimaastosta. Tykkään urheilla kroppaa kuunnellen, mutta kieltämättä on mielenkiintoista välillä nähdä mustaa valkoisella, mitä siellä kropassa oikein tapahtuu silloin, kun urheilu tuntuu hyvältä.

Toisiksi viimeiseen joulukalenterin luukkuun olen säästänyt jotain todella mahtavaa, nimittäin Garmin vívosmart aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä ei ole mikä tahansa sykemittari, vaan sykkeen ja kaloreiden lisäksi aktiivisuusranneke näyttää päivän aikana kertyneet askeleet, kulkemasi matkan ja värisee mikäli puhelomeesi saapuu viesti tai puhelu. Ranneke myös mittaa untasi, siihen voi asentaa herätyksen ja se hälyttää myös kun on aika liikkua ja kestää suihkut sekä uinnit.

Luulen, että teknologian kehityksen myötä tulevaisuus tulee olemaan yhä enemmän suoritusten mittaamista. Elämän mittaamista. Ihmiset haluavat hyvinvointiinsa vaikuttavat tekijät mitattavaan muotoon. He haluavat selkeää informaatiota kehonsa toiminnoista. Ranneke ei turhaan maksa lähes kahta sataa euroa.

Arvotaan yksi ranneke siis teille! Jätä kommentti ja olet mukana. Arvon voittajan 30.12. ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Oikein paljon onnea arvontaan!