JOULUKALENTERI: LUUKKU 22

Olisiko kiva tietää superfoodeista enemmän? Voimaruoka sponssaa joulukalenterin 22. luukkua ja tarjoaa minulle arvottavaksi Total 25 -jauhetta sekä sekä Erkki Palviaisen oppaan superfoodien ihmeelliseen maailmaan. Selailin kirjaa muutama päivä sitten, ja hyvältä vaikuttaa. Oppaassa kerrotaan mm. miksi syödä voimaruokaa ja vielä spesifimmmin mitä kannattaa syödä. Mahtava starttipaketti siis superfoodeista kiinnostuneelle, mikäli käytäntö ei vielä ole tuttua.

Total 25 sisältää monta pientä annospussia, joiden sisältö sekoitetaan esim veteen tai heitetään vaikka smoothien sekaan. Juoma oli yllättävän hyvää ja makeaa, menee aika hyvin alkupalana ennen ruokaa tai vaikka ruokajuomana. Sen sisältö näyttää seuraavalta:

Agave-nektarijauhe, spirulina, vehnänorasmehujauhe, ohranorasmehujauhe, klorella, nokkonen, omena, acerolauute, villijuotukka, villimustikka, villipuolukka, porkkanamehujauhe, punajuurimehujauhe, tomaattimehujauhe, persilja, pinaatti, lehtikaali, kaalijauhe, reishisieni, maitakesieni, siitakesieni, parsakaalin idut, kukkakaalin idut, lehtikaalin idut, kasviperäiset entsyymit (amylaasi, sellulaasi, lipaasi, proteaasi), luontainen omena-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidit).

Viimeisiä arvontoja viedään. Jätä kommentti niin olet messissä! Palaan voittajaan 28.12. Onnea kaikille arvontaan!